studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » ORGANIZAREA MOBILITATII (OM) SI SISTEMUL EUROPEAN DE CREDITE TRANSFERABILE (ECTS)

ORGANIZAREA MOBILITATII (OM) SI SISTEMUL EUROPEAN DE CREDITE TRANSFERABILE (ECTS)

Publicat: 25 Aug 2006 | Vizualizari: 791

1 . Organizarea mobilitatii (OM) ncepnd cu anul academic 2003/2004 alocarea fondurilor OM se face descentralizat, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare n Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale .Urmatoarele activitati sunt eligibile n cadrul OM: - pregatirea, monitorizarea si evaluarea mobilitatilor TS si SM - selectia si ndrumarea studentilor si profesorilor cuprinsi n mobilitati - pregatirea lingvistica a studentilor si profesorilor participanti la program - publicarea si difuzarea materialelor informative legate de mobilitatile Erasmus - vizite la institutiile partenere n vederea pregatirii, monitorizarii si evaluarii activitatilor OM - activitati legate de implementarea ECTS - activitati legate de implementarea Suplimentului de Diploman organizarea mobilitatilor, birourile pentru Programe Comunitare vor tine cont de faptul ca fluxurile de mobilitate trebuie sa aiba la o extremitate o institutie partenera eligibila dintr-o tara membra a UE.A.N.P.C.D.E.F.P. recomanda universitatilor sa gaseasca cele mai potrivite metode de echilibrare a fluxului de mobilitate, ncurajnd n mod special venirea studentilor si profesorilor straini din institutii partenere.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-19 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00