studentie.ro  » postuniversitar » burse nationale » PROGRAMUL DE BURSE 'INVENTEAZA-TI VIITORUL!'

PROGRAMUL DE BURSE 'INVENTEAZA-TI VIITORUL!'

Publicat: 12 Oct 2009 | Vizualizari: 7390

Fundatia Dinu Patriciu sponsorizeaza programul de burse `Inventeaza-ti viitorul` adresat elevilor de liceu si studentilor din ciclul de licenta cu performante scolare bune, dar care traiesc in familii cu resurse financiare limitate.

Tinerii se mai pot inscrie pana la 15 martie in programul de burse "Inventeaza-ti Viitorul!", destinat anului 2011-2012.

FUNDATIA DINU PATRICIU acorda simultan, pe durata intregului an scolar (9 luni):
- 5000 de burse in valoare de 200 lei pe luna fiecare pentru elevii de liceu si
- 500 de burse in valoare de 300 lei pe luna fiecare pentru studenti
cu posibilitatea prelungirii pentru anii scolari urmatori, in masura in care bursierii dovedesc ca isi mentin sau isi imbunatatesc rezultatele academice.

Modul de atribuire a burselor si reconfirmarea lor in timp se bazeaza pe capacitatea tinerilor de a-si dovedi vointa de a investi educational in propriile lor persoane, in pofida unor conditii sociale ce le sunt defavorabile.

Solicitantii burselor programului Inventeaza-ti viitorul! trebuie sa fie cetateni romani, inmatriculati in anul scolar/universitar curent ca elevi in clasele VIII-XII, (la cursuri de zi) in scolile si liceele din reteaua educatiei nationale sau ca studenti in ciclul de licenta in reteaua de universitati romanesti (la cursuri de zi) si trebuie sa indeplineasca simultan doua conditii:

1. sa aiba rezultate scolare bune, adica o medie a ultimilor 2 ani de studii cel putin egala cu 9,00, media semestriala la purtare cel putin 10 si

2. sa aiba o situatie sociala modesta, respectiv sa provina din familii cu o medie a venitului lunar pe membru de familie in ultimele trei luni inferior pragului de 400 RON pe luna.

Programul Inventeaza-ti viitorul! este destinat doar acelor elevi care doresc si intentioneaza sa dobandeasca o formatie preuniversitara si universitara completa. Prin urmare, nu sunt eligibili elevii de clasa a VIII-a care nu intentioneaza sau nu reusesc sa-si continue studiile la liceu, sau elevii de clasa a XII-a care nu doresc sau nu reusesc sa isi continue studiile la facultate.

Pentru anul scolar/universitar 2011-2012, data limita pentru inscrierea online este: 15 martie 2011.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00