studentie.ro  »  Postuniversitar  »  Doctorate  »  BURSE SI FINANTARE DE DOCTORAT IN STRAINATATE

BURSE SI FINANTARE DE DOCTORAT IN STRAINATATE

3/30630
calendar_month 22 Aug 2007, 00:00
Tinerele care urmeaza un program de doctorat in domeniul ingineriei aero-spatiale pot candida pentru o burse in valoare de 10.000 de dolari, oferit prin programul „Amelia Earhart”. Candidaturile se pot face pana pe 15 noiembrie. In dosar trebuie incluse date biografice, foile matricole, date despre scolile urmate si despre locurile de munca;, un eseu, un plan de cercetare si 3 recomandari. Rezultatele vor fi aflate in aprilie 2008.

Universitatea Rochester s-a gandit la o modalitate ingenioasa de a oferi burse celor care doresc sa urmeze un MBA. Pe 25 septembrie, Scoala Postuniversitara William E. Simon, din cadrul universitatii, lanseaza un concurs on-line care se axeaza pe un program ce simuleaza o afacere.

In prima faza, candidatii participa la jocul de introducere in simularea de marketing, iar daca depasesc aceasta faza, vor intra in competitia de management al afacerilor. Premiul cel mare este o bursa de 70.000 de dolari, dar vor fi oferite si burse partiale.

Detalii pe http://www.simon.rochester.edu/scholarships/competition.aspx.

Universitatea din Pennsylvania ofera, prin programul postdoctoral „Andrew Mellon”, 5 burse in valoare de 42.000 de dolari. In acest an, tema pe care se vor axa cercetarea si studiul este „Schimbarea”. Aplicatiile se pot face pana pe 15 octombrie. Cei care vor castiga o bursa vor preda un curs, timp de un an, in acelasi timp continuandu-si propriul program de cercetare.

Detalii pe http://www.phf. upenn.edu/.

Sursa: Gandul