DOCTORAT TEHNOLOGIA PRELUCRARII PRODUSELOR ALIMENTARE - FACULTATEA DE TEHNOLOGIA PRODUSELOR AGROALIMENTARE - UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA A BANATULUI
3/39500
calendar_month 22 Aug 2007, 00:00
Localitatea: TIMISOARA

Universitatea:UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA A BANATULUI

Facultatea:FACULTATEA DE TEHNOLOGIA PRODUSELOR AGROALIMENTARE

Contact:

Timisoara, Calea Aradului, nr.119

Tel: 0256/277004

Fax: 0256/277261

email: secretariattpa@yahoo.com

Durata: 3 ani

Domeniu: agronomie

Admitere doctorat:

Modalitatea de admitere : concurs de dosare.

Media se calculeaza :

M = (MIX + MX + MXI + MXII + (MXIII) + MBAC) : 5(6) unde :

M IX - XIII = media fiecarui an de liceu (MXIII pentru seral)

M BAC = media examenului de bacalaureat

M = media de admitere

Pentru specializarea PEISAGISTICA din cadrul Facultatii de Horticultura se va sustine proba eliminatorie din desen.

Perioada de inscriere

- prima perioada de admitere: 16 – 25.07.2007

- afisarea rezultatelor 26.07.2007

- a doua perioada de admitere: 04 – 10.09.2007

- afisare rezultate 11.09.2007

Acte necesare pentru inscriere :

- diploma de bacalaureat sau diploma echivalenta cu aceasta;

- foaie matricola cu mediile anilor de studio din liceu pentru cei care nu au mediile scrise pe diploma de bacalaureat;

- certificate de nastere in copie legalizata;

- adeverinta medicala tip;

- copie xerox de pe BI cu CNP;

- 3 fotografii tip buletin;

- cerere de inscriere tip (de la secretariate);

- chitanta reprezentand taxa de inscriere;

- dosar plic;

- adeverinta din care sa rezulte calitatea de student (pentru studentii care urmeaza o a doua specializare);

- diploma de licenta sau diploma echivalenta cu aceasta, precum si diploma de absolvire, in original sau copie legalizata, pentru studentii de colegiu care doresc sa urmeze o a doua specializare;

- pentru copiii personalului din invatamant, o adeverinta cu viza Inspectoratului Scolar Judetean, sau a unitatii de invatamant, pentru scutirea taxei de inscriere;