Master in Sociologie
1/16813
calendar_month 31 Mai 2010, 00:00
Departamentul de sociologie din Facultatea de Stiinte Politice din SNSPA iti ofera programul de master: Studii fundamentale in Sociologie.

Programul nostru de master este unul modern si dinamic, cu o puternica componenta teoretica si metodologica, dar si cu deschideri aplicative catre domenii aplicative sau interdisciplinare cum ar fi sociologia vizuala si marketingul imaginii publice, sociologia medicala, sociologia grupurilor de interese, sociologia guvernarii etc.

Focalizarea majora pe metodologii de cercetare avansata, precum metodologiile de tip calitativ, focus grup, cercetare experimentala sau tehnici de analiza calitativa a imaginii face acest masterat unic in Romania in privinta asigurarii competentelor de cercetare necesare oricarui sociolog care doreste sa lucreze in sfera privata sau publica.

Absolventii acestui master pot sa isi definitiveze pregatirea in cadrul programelor de doctorat in sociologie sau antropologie, programe derulate in caul Facultatii de Stiinte Politice din SNSPA

Inscrierea la concurs se poate face online!

Masterul este acreditat ARACIS.

Detalii puteti gasi pe pagina noastra de internet www.sociologie.master-snspa.ro