Top 10 programe de MBA din lume
1/17316
calendar_month 02 Iul 2010, 00:00
Programele de MBA sunt din ce in ce mai cautate in lumea intreaga, dat fiind faptul ca asigura o pregatire temeinica si un salariu pe masura la absolvire. Iar un MBA urmat la una dintre cele mai bune universitati din lume, este cu atat mai valoros.

Pentru a va ajuta sa alegeti cu cap, Studentie si-a propus sa va ofere topul intocmit de Financial Times, referitor la cele mai prestigioase institutii de invatamant superior din lume ce ofera cele mai bune programe de MBA.

1. London Business School – Marea Britanie
2. University of Pennsylvania: Wharton – SUA
3. Harvard Business School – SUA
4. Stanford University Graduate School of Business – SUA
5. Insead – Franta/Singapore
6. Columbia Business School – SUA
7. IE Business School – Spania
8. MIT Sloan School of Management – SUA
9. University of Chicago: Booth – SUA
10. Hong Kong UST Business School - SUA

London Business School pune la dispozitia studentilor programe de MBA cu o durata cuprinsa intre 15 si 21 de luni. Costul unui MBA in cadrul acestei institutii va fi de 49.900 lire incepand cu luna august a acestui an.

Wharton School din cadrul Universitatii din Pennsylvania ofera unul dintre cele mai bune programe de MBA din lume. Costul acestuia este de 87.700 dolari pentru studentii din anul I. Daca esti interesat sa aplici, o poti face pana in data de 4 octombrie, completand formularul online de aplicare.

Cat despre programele de MBA oferite de Harvard Business School, te poti inscrie online in sectiunea International Applications, unde gasesti toata informatia necesara pentru a putea aplica la un MBA in cadrul uneia dintre cele mai bune universitati din lume.

Dana Saporan - editor Studentie.ro