studentie.ro  »  Postuniversitar  »  MBA  »  ADMITERE 2008 MBA OPEN UNIVERSITY BUSINESS SCHOOL (OUBS)

ADMITERE 2008 MBA OPEN UNIVERSITY BUSINESS SCHOOL (OUBS)

calendar_month 28 Aug 2008, 00:00
Informatii despre program si admitere
Programul este structurat pe doua etape. Se poate intra in prima etapa fie prin cursul Diploma Profesionala in Management (curs in limba romana, de 12 luni), in cazul in care candidatul este posesorul unei diplome universitare cu profil economic, fie prin cursul Fundamentals of Senior Management (curs in limba engleza, de 12 luni), in cazul in care candidatul este posessorul unei diplome universitare de alt profil decat cel economic.
Absenta unei diplome universitare poate fi compensata prin absolvirea Programului de Certificat Profesional in Management (in limba romana, 12 luni). Cea de a doua etapa a programului de MBA este compusa din 4 cursuri de management strategic, prezentate in limba engleza, care pot fi urmate intr-o perioada de minimum 18 luni.
Diploma de absolvire este eliberata de The Open University Business School, programul avand tripla acreditare internationala: The Association of MBAs (AMBA), the European Foundation for Management Development si the Association to Advance Collegiate Schools of Business - AACSB din SUA.
Programul de MBA al Open University Business School cuprinde tutoriale, care se desfasoara in Romania, tutorii britanici deplasandu-se in tara noastra si scoli rezidentiale, care se desfasoara in Marea Britanie, sau in tari precum Belgia, Olanda - studentii putand opta pentru locatia preferata. Limba de predare in cadrul programului este limba engleza.
Pret: 17.000 euro
Durata: 2 ani si jumatate (cursurile incep in noiembrie)
Durata programului se poate insa extinde peste cei 2 ani si jumatate. Datorita caracterului modular al programului, cursantul poate opta pentru finalizarea acestuia intr-o perioada mai mare de timp in functie de cerintele sale specifice.
Mai multe informatii despre program puteti afla aici.