studentie.ro  » postuniversitar » mba » BUCHAREST SCHOOL OF MANAGEMENT

BUCHAREST SCHOOL OF MANAGEMENT

Publicat: 01 Sep 2008 | Vizualizari: 960

Programul MBA Romano - Canadian se compune din 23 de cursuri, structurate in patru module integrate, care totalizeaza 57 de credite. Primele doua module se axeaza pe cunostinte generale asociate tuturor functiunilor din cadrul unei companii (HR, finante, marketing, IT, law, operation management etc). Modulul trei este de specializare - pe "Marketing" si "Finante", iar ultimul modul, integrator, este cel de sinteza "Business Strategy".
Corpul profesoral este alcatuit din 38 de profesori de la universitati din Canada si Romania si 10 lectori cu experienta in mediul de afaceri.
Diploma romaneasca si un certificat din partea Scolii de Management a Universitatii din Ottawa. De asemenea, cursul este acreditat si de Ministerul Educatiei.
Incepand cu 2007, Bucharest School of Management a pus in practica o noua strategie care a insemnat schimbarea structurii si continutului ofertei de invatamant a programului MBA Romano - Canadian. Institutia de invatamant ofera un singur program MBA, intitulat In - Action, cu durata de 2 ani. Acesta se adreseaza antreprenorilor si managerilor care isi doresc sa urmeze cursurile programului MBA Romano - Canadian fara a renunta la locul de munca.
Pret: 10.000 euro
Limba de predare: Romana, Engleza
Cursurile dureaza 2 ani iar inscrierile vor incepe dupa data de 15 martie. Cursurile se tine in Bucuresti, pe Calea Grivitei 2- 2A, sector 1.
Website: www.bsm-mba.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-27 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00