studentie.ro  » postuniversitar » mba » DEPARTAJAREA VIITORILOR MASTERANZI

DEPARTAJAREA VIITORILOR MASTERANZI

Publicat: 15 Sep 2008 | Vizualizari: 1601

Graduate Management Admission Test este una dintre modalitatile de departajare ale candidatilor la master. GMAT testeaza felul in care candidatul gandeste, dar si abilitatile de rationare el acestuia. `Made in America`, GMAT este un test standard international, fiind utilizat de marile universitati din lume pentru a departaja aspirantii la programele de MBA.
Rezultatul obtinut la un astfel de test poate aduce candidatului o bursa sau o reducere la taxele de scolarizare. Astfel, cu toate ca in timpul facultatii viitorii masteranzi au 10 pe linie, experienta relevanta in domeniu, dar si cele mai convingatoare recomantari, munca lor poate fi irosita in cateva minute.
Pe langa gandirea critica, GMAT testea si abilitatile de a scrie un eseu convingator, aceea de a citi texte academice de specialitate din diverse domenii stiintifice, dar si gandirea logica aplicata in algebra si geometrie. Parerile personale despre diferite sbiecte intr-un mod succint, coerent, din experienta personala sau din lecturi vor fi foarte apreciate.
Pentru a te pregati pentru un GMAT este nevoie la nivelul cunostiintelor sa fie medii, adica nivelul B1, asa cum este el inteles in Europa. Costurile unui examen Graduate Management Admission Test ajung la 250 de dolari si dureaza patru ore.

Georgiana Stioiu - Editor studentie.ro


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-10 00:00:00