studentie.ro  »  Postuniversitar  »  MBA  »  EMBA ALUMNI EVENING ? 10 FEBRUARIE (ASEBUSS)

EMBA ALUMNI EVENING ? 10 FEBRUARIE (ASEBUSS)

7/75551
calendar_month 28 Ian 2010, 00:00
Pe 10 februarie, ASEBUSS organizeaza primul eveniment din 2010 din seria EMBA Alumni Events . Aceste evenimente sunt destinate absolventilor Executive MBA din toate generatiile.

Dominic Bruynseels, CEO BCR, va sustine o prezentare pe tema: "Romania – routes to recovery". Dl Bruynseels va vorbi despre metodele prin care Romania poate obtine din nou crestere economica si despre masurile pe care le pot lua participantii, guvernul, bancile, etc. pentru a impulsiona acest proces.

Dominic Bruynseels a lucrat timp de 27 de ani in cadrul celebrei banci Barclays. In 2008 s-a alaturat grupului BCR, initial pe postul de consilier al Consiliului de Supraveghere, apoi a devenit CEO.

Participarea absolventilor EMBA din toate promotiile stimuleaza networkingul in cadrul comunitatii ASEBUSS. Aceasta reuneste aproape 1000 de oameni de afaceri de succes, fiind cea mai mare din Romania.

Data: 10 februarie, incepand cu orele 18.00
Locul: ASEBUSS

Pentru inregistrare: trimite email la emba@asebuss.ro sau suna la 0722.368.602.

ASEBUSS este o institutie privata, independenta, autorizata si acreditata de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii pentru a organiza programe academice Activitatea ASEBUSS ofera peste 40 de programe educationale manageriale: module intensive, programe de certificare si cursuri adaptate cerintelor specifice ale companiilor.

Sursa: ASEBUSS