studentie.ro  » postuniversitar » mba » MBA BUCHAREST SCHOOL OF MANAGEMENT

MBA BUCHAREST SCHOOL OF MANAGEMENT

Publicat: 12 Mar 2009 | Vizualizari: 2434

Taxa de scolarizare: 12.000 de euro. Din toamna lui 2009 se vor face anumite modificari, iar taxa de scolarizare va fi de 13.500 de euro. Diferenta de 1.500 de euro se datoreza introducerii unui proiect de business ce va avea loc in Canada.
Durata programului: 2 ani
Numar de studenti: intre 40 si 60 de cursanti
Profilul candidatului
Varsta medie: 32-34 de ani
Experienta medie in munca: intre 5 si 8 ani. Majoritatea candidatilor vin din sectoare de activitate precum cele financiar-bancar, FMCG si IT.
Cerinte pentru admitere: promovarea testului GMAT
Procent de promovabilitate: 80-85% dintre studenti reusesc sa obtina diploma MBA
Profesori: Cursurile sunt predate atat de profesori romani cat si de profesori straini, asa incat din cele 23 de cursuri 7 sunt predate de profesori canadieni. Conform reprezentantilor universitatii, din 2010 numarul profesorilor straini se va mari cu 15%.
Programul MBA Romano - Canadian ofera intr-un mediu organizat si profesionist cursurile de perfectionare care desavarsesc pregatirea cursantilor, oferindu-le oportunitati nebanuite dupa absolvire.
Vei dobandi:
* Cunostinte valoroase din mediul de afaceri.
Vei invata despre conceptele si strategiile de afaceri, nu doar teoretic, ci participand direct la elaborarea lor pentru firme reale;
* Abilitati de lider. Un MBA presupune participarea la traininguri si realizarea de rapoarte, prezentari si proiecte in echipa, pentru a stimula si dezvolta toate abilitatile necesare unui adevarat lider;
* Obtinerea unor contacte de business valoroase.
Vei face parte dintr-o comunitate elitista, alaturi de colegii de promotie, dar si de ceilalti absolventi ai programului. Vei interactiona cu oameni care impartasesc aceleasi valori ca si tine si care iti vor deveni prieteni, si de ce nu, poate parteneri de afaceri.
* Avantaje profesionale.
Un program MBA transforma absolventul intr-o persoana organizata, o persoana care este in stare sa investeasca eforturi pentru a face lucrurile mai bine, inclusiv in ceea ce inseamna organizarea propriei cariere.
* Ascensiune profesionala. Cursurile MBA te ajuta sa escaladezi mai repede si mai usor treptele ierarhice pe toate nivele de management, fie ca vrei sa urci mai sus de middle management, fie ca deja esti parte a top managementului.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-01 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00