studentie.ro  » postuniversitar » mba » MBA - CEU BUSINESS SCHOOL TRANSNATIONAL

MBA - CEU BUSINESS SCHOOL TRANSNATIONAL

Publicat: 12 Mar 2009 | Vizualizari: 2102

Taxa de scolarizare: 21.000 euro
Durata programului: 15 luni
Numar de studenti: 30 de studenti; Din totalul celor care sustin examenul de admitere pentru acest MBA numai jumatate ajung sa urmeze aceste cursuri.
Profilul candidatului
Varsta medie: 25 - 40 de ani.
Experienta medie in munca: 10-11 ani.
Cerinte pentru admitere
: promovarea testului de abilitati GMAT (Graduate Management Admission Test) si a testelor de limba engleza TOEFL, IELTS sau Cambridge.
Profesori: Peste 20 de profesori predau in cadrul CEU Business School. De asemenea, tot aici activeaza si alti 22 de Adjunct Teachers, practicieni care au un alt job. Din numarul total de profesori care predau acest MBA, peste 80% dintre ei sunt de nationalitate straina.
CEU Business School ofera si cursuri despre criza financiara. De asemenea, din acest an, prin programul Trans-national MBA, studentii pot afla mai multe despre diferentele, obstacolle si solutiile pentru a activa pe piata internationala.
Cursul de Lider Transnational este un curs de 9 credite (15% din curricula) care continua pe parcursul celor 2 ani de program. Acest curs este impartit in 8 module: 1) Business & Public Policy, 2) The International Legal Environment, 3) Critical Thinking, 4) The Transnational Business Context, 5) Ethical Leaders & Responsible Business, 6) Creativity Without Borders, 7) Transnational Negotiation and 8) Transnational Strategy. In ultimul modul/semestru de studii, studentii au posibilitatea de a alege unul din cele 3 cursuri care arunca o privire mai precisa asupra uneia din regiunile emergente ale lumii: China, Africa sau CEE/fSU.
In Romania, CEU Business School ofera cursuri post-universitare si programe de Executive Education. Din 2006, CEU Business School a admis peste 70 de studenti in programele sale de Executive MBA si MSc in IT Management, din Romania.
Pentru detalii va rugam contacti CEU Business School, Sucursala Bucuresti : 021.310.12.48.
Persoana de contact: Dora Surugiu, Senior Programs Manager Romania ro.ceubusiness.org

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-01 00:00:00 - 2022-07-06 00:00:00