studentie.ro  » postuniversitar » mba » MBA CU SI DESPRE FONDURILE EUROPENE

MBA CU SI DESPRE FONDURILE EUROPENE

Publicat: 19 Sep 2008 | Vizualizari: 2203

Vrei sa accesezi fonduri europene pentru a-ti deschide o mica afacere, dar nu sti mare lucru despre ele? Ei bine, un MBA in management de proiect te poate invata tot ceea ce trebuie sa sti despre fondurile europene. Aceste notiuni ajuta insa si tinerii care doresc sa aiba succes in viata profesionala.
Si pentru ca pe piata de munca romaneasca numarul specialistilor in domeniul fondurilor europene este destul de mic, multe universitati propun in cadrul MBA-urilor si programe de managementul proiectelor.
Professional MBA Project & Process Management – este unul dintre cele mai cautate programe de management de proiect. Este oferit in Romania de Universitatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor in Viena, in colaborare cu Roland Gareis Consulting si in parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti.
Studiile, care incep in fiecare an in luna mai, are 21 de module si dureaza 18 luni, timp in care studentii invata despre Business Fundamentals, dar si despre managementul proiectelor si proceselor. Cursurile au loc sambata si duminica, in medie un weekend pe luna.
Taxele de studiu pentru acest MBA ajung si la 20.000 de euro, ele achitanduse direct in contul Universitatii din Viena, integral sau chiar in doua/ patru rate. Iar cei care se inscriu pana pe 15 decembrie pot beneficia de un discount de 5% din taxa de studiu.
Cei care doresc sa urmeze acest program trebuie sa cunoasca limba engleza, sa fie absolventi ai invatamantului superior si sa demonstreze ca au cel putin doi ani de experienta semnificativa in managementul proiectelor, programelor si/ sau proceselor.
Cursurile sunt sustinute atat de profesori romani, dar si de cadre didactice din strainatate. La finalul programului, studentii vor primi diploma de Master of Business Administration – Project and Process Management din partea universitatii din Viena; programul este acreditat de European Quality Improvement System.

Georgiana Stioiu - Editor studentie.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-04 00:00:00