MBA IN 10 ZILE LA TIMISOARA
7/7585
calendar_month 20 Feb 2008, 00:00
Mai sunt doar 5 zile de inscriere la cursul "MBA in 10 zile" de la Timisoara. Si doar 5 locuri disponibile oferite de Euroaptitudini Timisoara - WIFI Romania.
Asta e sansa ta de a participa la un training intensiv de 10 zile in care vei invata conceptele fundamentale ale unui MBA veritabil, cunostinte necesare pentru o mai buna intelegere a pietei si relatiilor socio-economice din mediul afacerilor. Toate la un pret excelent!

Fiecare zi va fi alocata unui training pe domenii precum marketing, finante, comportament organizational, sau management strategic, trainingul oferind o imagine de ansamblu foarte necesare fiecarei persoane care doreste sa evolueze in cariera si in afaceri.

Cursul se adreseaza acelor oameni grabiti ai zilelor noastre care nu au timpul si resursele financiare pentru a urma un master de 2 ani. Noi le oferim alternativa: 10 zile de training intensiv pentru a invata limbajul „tip MBA" si conceptele MBA oferindu-le increderea necesara abordarii situatiilor reale de afaceri.

Pentru mai multe detalii si pentru inscrieri, ne poti contacta pe e-mail sau la telefon:

Adrian Dragos
0751 052 301
adrian.dragos@euroaptitudini.ro

Kis Ildiko
0728 874 248
ildiko.kis@euroaptitudini.ro