studentie.ro  » postuniversitar » mba » MBA OPEN UNIVERSITY BUSINESS SCHOOL (OUBS)

MBA OPEN UNIVERSITY BUSINESS SCHOOL (OUBS)

Publicat: 12 Mar 2009 | Vizualizari: 2560

Taxa de scolarizare: 15.200 euro
Durata programului: minimum 2 ani si jumatate. Datorita caracterului modular al programului cursurile ar putea dura si mai mult.
Numar de studenti: 220-250 de persoane
Profilul candidatului
Varsta medie: 35 de ani.
Experienta medie in munca: 10 ani, in conditiile in care admiterea in program impune o experienta minima de 3 ani in management
Cerinte pentru admitere: absolvirea testului IELTS sau TOEFL
Procent de promovabilitate: peste 80% pentru Diploma Profesionala in Management si pentru “Fundamentals of Senior Management".
Profesori: Pentru programul de MBA sunt alocati circa 20-25 tutori straini de la Open University Business School.
Printre cursurile predate in cadrul acestui master se numara: "Strategie", "Strategie financiara" si "Marketing-ul intr-o lume complexa" .
Salariul mediu lunar al unui absolvent: aproximativ 2.500 de euro
The Open University este una dintre universitatile renumite din Marea Britanie, recunoscuta pentru calitatea programelor sale. Universitatea a fost infiintata in anul 1969 prin Carta Regala la initiativa lui Sir Harold Wilson - fost prim ministru al Marii Britanii. La baza succesului universitatii sta metoda sa unica de studiu - educatia la distanta. Aceasta metoda a fost proiectata pentru nevoile celor care doresc sa se instruiasca fara a-si intrerupe activitatea profesionala.
The Open University Business School (OUBS) este acreditata de toate cele 3 cele trei institutii de acreditare la international privind educatia manageriala: Association of Masters of Business Administration(AMBA); European Foundation for Management Development (EFMD) si incepand cu septembrie 2004 si de asociatia americana The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) fapt care o plaseaza in cadrul grupului de elita al scolilor de afaceri.
De asemeni este prima scoala de business care a primit Certificatul EFMD pentru elearning (CEL) demonstrand calitatea inovativa a cursurilor sale.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-07-02 00:00:00 - 2022-07-06 00:00:00