studentie.ro  » postuniversitar » mba » MBA SI IN ROMANIA

MBA SI IN ROMANIA

Publicat: 02 Sep 2008 | Vizualizari: 3514

Tocmai ce ai absolvit facultatea si vanezi o solutie de manager, dar nu ai bani sau timp sa faci un MBA in strainatate? Poti apela la variantele locale.
Universitatile britanice si americane de renume din domeniul MBA s-au gandit la tine. In colaborare cu institutiile de invatamant superior din Romania vor organiza cursuri de specializare in administrarea afacerilor. Pe parcursul cursurilor, majoritatea la distanta, aplicantii vor invata `tainele` managementului de la profesori romani si straini. De exemplu, MBA Open University Business School (OUBS) organizeaza cursuri incepand din luna noiembrie 2008 , cu o durata de doi ani si jumatate, in cele 11 centre regionale din tara.
Cei care lucreaza in domeniu sunt de acord cu aceste programe insa spun ca, in comparatie cu programele similare din alte tari, suntem totusi la inceput; insa pentru managerii care vor sa urmeze o cariera in Romania, este mai bine sa urmeze cursurile unei scoli locale care are o componenta internationala.
Printre universitatile straine de prestigiu care si-au adus programele de master in administrarea afacerilor in Romania, prin parteneriate locale se numara si Universitatea din Seattle; MBA City University of Seattle elibereaza diplime in urma unui curs de 18 luni, curs care va incepe pe 1 octombrie 2008. De asemenea, Universitatea Romano- Americana, in parteneriat cu MBA DeSales University, ofera un program predat exclusiv de profesori americani.
Alte scoli care organizeaza cursuri MBA in Bucuresti sunt: Asebuss Executive MBA in colaborare cu Kennesaw State University si Institutul National de Dezvoltare Economica (INDE).

vezi si: admitere OUBS
vezi si: admitere MBA City University of Seattle
vezi si: admitere MBA DeSales University
vezi si: admitere Asebuss Executive MBA
vezi si: admitere INDE

Georgiana Stioiu - Editor studentie.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00