studentie.ro  » postuniversitar » mba » PERFORMANTE PRIN MBA

PERFORMANTE PRIN MBA

Publicat: 08 Mar 2007 | Vizualizari: 703

CODECS anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru cursul Diploma Profesionala in Management, din prima etapa a Programului de MBA, si la cursurile „Strategy”, „Making a Difference” si „Marketing in a Complex World”, din etapa finala a programului. Sesiunea de inscrieri se va incheia la data de 23 martie 2007.

Un studiu recent arata ca studentii participa la programele MBA Open University Business School avand ca principale obiective imbunatatirea performantei manageriale, dezvoltarea personala, avansarea pe scara ierarhica si recunoasterea internationala a studiilor.


Aflat in elita programelor de masterat din lume, programul de MBA al Open University Business School (OU Business School), oferit in Romania prin partenerul sau CODECS, raspunde perfect in sensul indeplinirii unor asemenea obiective.

“Important este ca Programul de MBA al OU Business School nu ofera doar cunostiinte, el determina crearea unor atitudini si comportamente. Competenta se dobandeste prin efort, perseverenta si responsabilitate, calitati absolut necesare unui manager,” subliniaza dr. Rodica Maria Radulescu, Director Business School.

Calitatea acestui program este atestata de nivelul inalt de recunoastere pe plan mondial, de catre AMBA (Association of Masters of Business Administration), EFMD (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA).

Programul de MBA al OU Business School este modern, foloseste o puternica platforma tehnologica si ofera o perpectiva internationala asupra dezvoltarii afacerilor. Odata intrati in program, studentii devin parte a unei retele nationale si internationale de manageri de top din cele 31 de tari din lume in care universitatea engleza este prezenta.

“Lucrand pentru o mare corporatie multinationala, am avut permanent in fata provocarea de a lua decizii in aria strategiilor de afaceri, de a raspunde provocarilor sociale si de mediu intr-un mod profitabil, pentru a construi strategii sustenabile pe termen mediu. Parcurgerea acestui MBA m-a ajutat sa fac fata acestor provocari, permitandu-mi sa ‘experimentez’ la locul de munca aspectele teoretice si practice pe care le-am studiat,” declara Alina Stefania Luiceanu, Director Comercial – GlaxoSmithKline Romania

Participarea la acest program nu presupune intreruperea activitatii profesionale; programul este flexibil si usor de adaptat propriului stil de viata al managerilor. Conditiile de admitere sunt legate de varsta – peste 25 de ani; posesia unei licente universitare; peste trei ani de experienta manageriala.

Intregul program de MBA se poate finaliza in doi ani si jumatate, acest interval putand fi extins in functie de necesitatile specifice ale participantilor.


 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-21 00:00:00 - 2022-02-19 00:00:00