studentie.ro  » postuniversitar » mba » PREMIERA IN TIMISOARA - PRIMA EDITIE A TRAININGULUI "MBA IN 10 ZILE"

PREMIERA IN TIMISOARA - PRIMA EDITIE A TRAININGULUI "MBA IN 10 ZILE"

Publicat: 26 Nov 2007 | Vizualizari: 792

In data de 30 noiembrie anul curent, Euroaptitudini in colaborare cu Departamentul de Training al Camerei de Comert a Austriei vor demara la Timisoara prima editie a cursului `MBA in 10 zile`.

`Master in Business Administration` este cel mai ravnit titlu pentru orice manager, din domeniul public sau privat, la nivel international.


Programele de MBA din toata lumea pregatesc Directori Executivi de talie internationala intr-un program specializat si intensiv de masterat. Euroaptitudini si WIFI - Departamentul de Training al Camerei de Comert a Austriei ofera oportunitatea de a beneficia de un curs succint si intensiv care va pregati managerii romani in toate aspectele esentiale ale unui astfel de program de top.

Astfel, incepand cu data de 30 noiembrie va incepe trainingul pentru prima grupa de 15 persoane, angajate pe pozitii de management in diverse companii din zona de vest a tarii si nu numai.

In urma a 10 zile de training, cu un program de 2 zile pe saptamana, participantii vor finaliza trainingul in luna ianuarie a anului viitor. In cadrul cursului, participantii vor parcurge domenii esentiale pentru un manager: marketing, contabilitate, etica in afaceri, finante, economie, comportament organizational, etc.

La finalul cursului, participantii vor primi un certificat eliberat de organizatori: Euroaptitudini si Departamentul de Training al Camerei de Comert a Austriei.
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-04 00:00:00