studentie.ro  » postuniversitar » mba » PROGRAME DE MASTER & MBA CE-TI SUNT ACCESIBILE ACUM!

PROGRAME DE MASTER & MBA CE-TI SUNT ACCESIBILE ACUM!

Publicat: 10 Mar 2009 | Vizualizari: 2588

Pe 12 martie, la Hotel Intercontinental in Bucuresti va avea loc prima editie a RIMME – ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION, un eveniment ce iti faciliteaza contactul cu reprezentantii a peste 30 de programe internationale de studii post-universitare. Dintre participanti: INSEAD, WU Executive Academy, BI Norwegian School of Management, Radboud University Nijmegen.
La RIMME ai oportunitatea de a participa la un modul de curs specific unui program de MBA, avand astfel ocazia de a evalua fara nici un risc daca tipul de predare si atmosfera de lucru sunt potrivite pentru stilul tau de invatare. Totodata, in cadrul evenimentului vei putea participa la o serie de seminarii cu tineri absolventi romani ai unora dintre cele mai prestigioase programe de MBA din lume, care-ti vor vorbi despre parcursul lor profesional, despre experienta lor academica si despre decizia continuarii carierei in Romania sau / si in strainatate. Alte seminarii vor fi axate pe prezentarea criteriilor de avut in vedere pentru selectarea unui program de MBA, prezentarea oportunitatilor de studii post-universitare in SUA si alte subiecte de interes.
Daca esti interesat de un raspuns rapid asupra sanselor tale de admitere la un program de MBA, a doua zi dupa eveniment (vineri, 13 martie) vei putea participa la o serie de interviuri individuale cu reprezentanti ai programelor de MBA partenere. Mai multe informatii despre RIMME si formularele de incriere sunt disponibile pe www.rimme.educativa.ro.
In ceea ce priveste sursele de finantare, ne bucuram sa te anuntam ca CEU Business School, partenerul academic al evenimentului, lanseaza un concurs avand ca premii patru burse MBA. De asemenea, incepand cu anul 2009, COTRUGLI Business School, deruleaza un concurs ce ofera ca premii 3 burse Executive MBA oi 3 burse MBA. Bursele oferite se ridica la valoarea de 45.000 euro.
RIMME este organizat de EDUCATIVA, un grup de organizatii non-guvernamentale oi companii private ce ajuta tinerii romani sa identifice si sa fructifice diverse oportunitati de dezvoltare personala. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.educativa.ro.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00