studentie.ro  » postuniversitar » mba » PROGRAME NOI DE MASTERAT

PROGRAME NOI DE MASTERAT

Publicat: 09 Sep 2008 | Vizualizari: 2049

Doua dintre cele mai mari universitati din lume sunt in Romania. Ele ofera proaspetilor licentiati unele dintre cele mai bine cotate programe de MBA in managementul proiectelor. Aceste programe masterale sunt oferite de DeSales University in parteneriat cu Universitatea Romano-Americana si de Roland Gareis Consulting in colaborare cu Universitatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor din Viena si Universitatea Politehnica Bucuresti.
Una dintre noutatile oferite de programul MBA de la DeSales University este programul flexibil, ce tine cont de nevoile studentilor. Perioada de studiu este intre unu si patru ani, iar studentii isi pot stabili singuri cursurile.
Inscrierile la acest MBA se fac pana pe 12 septembrie, iar costurile ajung la 16.000 de euro.
Al doilea program MBA, numit `Project and Process Management` este alcatuit numai din cursuri specializate in acest domeniu. Timp de 18 luni, participantii vor dobandi cunostinte de Business Fundamentals, dar si cunostinte de managementul proiectelor si proceselor.
Cursurile acestui MBA incep in fiecare an in luna mai si se tin in campusul Universitatii Politehnica, dar si in Viena. Atentie insa ! Acest MBA nu este unul deloc ieftin: candidatii trebuie sa plateasca 20.000 de euro pentru aceste cursuri.

Georgiana Stioiu - Editor studentie.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-10 00:00:00