PROGRAMUL MBA ROMANO-CANADIAN SE REINVENTEAZA LA 15 ANI DE EXISTENTA
1/13718
calendar_month 24 Iul 2009, 00:00
Anul 2009 prilejuieste implinirea a 15 ani de existenta a Programului MBA Romano-Canadian organizat de Bucharest School of Management in parteneriat cu Telfer School of Management, Universitatea din Ottawa. Peste 800 de absolventi au beneficiat de-a lungul anilor de experienta programului si sunt astazi profesionisti recunoscuti in mediul de afaceri.
La implinirea a 15 ani, Programul MBA Romano-Canadian isi redefineste structura curiculara si dezvolta noi proiecte internationale de business. Incepand cu acest an universitar, va exista o restructurare si o reorganiganizare a cursurilor pentru a raspunde provocarilor noului context economic si pentru a satisface mai bine cerintele studentilor si absolventilor.
In premiera, studentii care vor incepe cursurile Programului MBRA Romano - Canadian in acest an vor efectua un proiect de business international in Canada.
Bucharest School of Management si Programul MBA Romano - Canadian are un corp profesoral care include 21 persoane. Dintre acestia, 30% sunt canadieni, profesori cu o vasta experienta internationala iar 35% provin direct din mediul de afaceri, imbinand astfel pregatirea teoretica cu cea practica si studii de caz preponderent romanesti.
Programul MBA Romano-Canadian a ocupat si in 2009 un loc pe podiumul celor mai bune programe de pe piata romaneasca. Clasat pe locul 2 in topul general al programelor de MBA, a fost evaluat ca fiind cel mai convingator pe baza unor criterii precum rata de promovabilitate in companie dupa absolvire, utilitate pentru antreprenoriat si credibilitate pentru angajatori.
Un alt aspect relevat de studiul Ziarului Financiar a fost salariul mediului al absolventilor de MBA, unde absolventii programului Romano-Canadian au atins o medie de 2960 EUR salariu net pe luna, clasandu-se pe locul 2 in topul cresterilor salariale.
Topul a fost realizat pe baza unor chestionare adresate reprezentantilor scolilor de afaceri si absolventilor de anul trecut. Rata de raspuns a absolventilor MBA-ului Romano Candian a fost printre cele mai mari, de peste 70%.
"Ne-am propus ca MBA Romano-Canadian, unul dintre cele mai apreciate din Romania, sa fie totodata si cel mai relevant pentru mediul de business local si regional, acest criteriu fiind deosebit de apreciat de catre studentii si absolventii nsotri", spune Adriana Dutescu, directorul programului.
Inscrierile la MBA-ul Romano-Canadian sunt deschise viitorilor cursanti se deruleaza pana la inceptul lunii septembrie. Mai multe detalii despre admitere si program gasiti aici!