studentie.ro  » postuniversitar » mba » TARG DE MBA-URI

TARG DE MBA-URI

Publicat: 06 Mar 2007 | Vizualizari: 3028

Miine incepe primul tirg international de mastere MBA organizat in Romania, la hotel Marriott, care va aduce peste 20 de scoli renumite de business si burse de peste 2,3 milioane de euro.

Bucurestiul, alaturi de alte capitale europene, cum ar fi Sofia, Roma, Lisabona si Barcelona, va gazdui tirgul international de mastere MBA, prezent in Romania pentru prima data in cei 13 ani de cind se organizeaza la nivel mondial.


Cei interesati sa se specializeze pe business pot analiza oferta a peste 20 de universitati care ofera mastere MBA si pot participa la dezbateri pentru viitorii studenti, miine, in cadrul tirgului organizat la hotelul Marriott din Capitala, intre orele 17.00 si 21.00. Intrarea este libera pentru cei care mai au timp sa-si faca o rezervare online, iar participantii care vin direct la tirg trebuie sa achite o taxa de 17 lei pe loc.

Romanii care vor participa la tirgul international QS World MBA Tour organizat la Bucuresti vor avea ocazia sa afle de la membrii din comisiile de examinare despre programa masterelor MBA, despre costurile, durata si eventualele avantaje pentru cariera. De asemenea, organizatorii evenimentului sustin ca participantii vor primi si ponturi pentru pregatirea unei aplicatii reusite la masterele MBA si pentru testele de absolvire. Pe linga aceste seminarii, vor avea loc si dezbateri cu absolventi si cu recrutori MBA despre cariera, asa cum se mentioneaza pe site-ul oficial al tirgurilor MBA.

„In 2006, peste 75.000 de tineri s-au inregistrat ca participanti la QS World MBA Tour in intreaga lume. Discutiile fata in fata cu absolventii si cu membrii comisiilor de admitere, sustinute si cu sfaturile specialistilor, sint foarte importante pentru ca ii ajuta pe candidati sa se decida unde si cind vor sa studieze si cum sa fie acceptati acolo unde vor“, potrivit lui Nunzio Quacquarelli, directorul QS World MBA Tour.

La tirgul MBA se vor prezenta si burse pentru masterele MBA oferite romanilor, in valoare de peste 2,3 milioane de euro, puse la dispozitie de peste zece universitati si institutii mondiale. Politecnico di Milano ofera, spre exemplu, cele mai consistente burse, a caror valoare se ridica la doua milioane de euro. Cass Business School din Londra scoate la bataie trei burse care totalizeaza 160.000 de dolari, pentru o femeie si un barbat care lucreaza full-time si una pentru un student la MBA-ul lor. Destul de multe burse sint dedicate femeilor care vor sa-si deschida sau sa-si conduca mai bine afacerea.

* Unversitatile care vor participa la tirg

* Garvin School of International Management, SUA

* WU Executive Academy, Austria

* University of Antwerp, Belgia

* INSEAD France&Singapore, Franta

* Toulouse Business School - Aerospace, Franta

* ESMT, Germania

* University of Applied Sciences, Germania

* GISMA, Germania

* CEU Business School, Ungaria

* Politecnico di Milano, Italia

* SDA Bocconi, Italia

* Amsterdam Graduate Business School, Olanda

* The Hague Business School, Olanda

* Escuela de Administración de Empresas, Spania

* ESADE Business School, Spania

* IE - Instituto de Empresa, Spania

* University of St. Gallen, Suedia

* Manchester Business School, Marea Britanie

* Westminster Business School, Marea Britanie

* Warwick Business School, Marea Britanie

* ASEBUSS - Romanian-American Executive MBA, Romania
 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-18 00:00:00 - 2022-01-20 00:00:00