studentie.ro  »  Postuniversitar  »  MBA  »  TIFFIN EXECUTIVE MBA! REDUCERI DE PANA LA 13% PENTRU INSCRIERI PANA LA 15 IULIE!

TIFFIN EXECUTIVE MBA! REDUCERI DE PANA LA 13% PENTRU INSCRIERI PANA LA 15 IULIE!

6/63210
calendar_month 10 Iul 2009, 00:00
Tiffin University te invita sa te inscrii la cursurile programului Tiffin Executive MBA care vor incepe in Octombrie 2009. Pentru inscrieri inainte de 15 iulie 2009 beneficiezi de 3% reducere din pretul taxei de scolarizare. Valoarea reducerilor creste in functie de numarul de transe ales si perioada de inscriere.
Tiffin University, US, ofera programul de Executive MBA in Romania inca din 2002 si a atras de-alungul acestei perioade antreprenori, profesionisti in afaceri, manageri din sectoarele profit si non profit, precum si angajati care doresc sa-si consolideze cariera profesionala sporindu-si implicit oportunitatile de angajare.

Programul Tiffin Executive MBA este recunoscut pentru calitatea cursurilor, a profesorilor, a metodei de predare, a abilitatilor de management insusite, a networking-ului si a interactiunii cu studenti straini.
Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa detina o diploma de licenta, sa aiba o experienta manageriala de minimum 3 ani si sa aiba cunostinte avansate de limba engleza, intrucat aceasta este limba in care sunt predate cursurile.
Odata admisi, cei 50 de cursanti sunt impartiti in doua grupe, a cate 25, o grupa isi va desfasura cursurile in Bucuresti, iar cealalta in Timisoara.
Cursurile din cadrul programului se vor desfasura de-a lungul a 21 de luni, in weekend de sambata pana duminica (in total sunt 27 de weekenduri in clasa) si este imparit in 9 module, fiecare cuprinzand 2 cursuri.
Filozofia Tiffin Executive MBA permite studentilor sa abordeze problemele de management ntr-o maniera proactiva si dintr-o perspectiva strategica, tinand cont de nivelul tactic si operativ al unei afaceri
Costul total al programului difera pentru cele doua locuri si anume:
Bucuresti:
Costul programului Tiffin Executive MBA desfasurat in Bucuresti este de 15.995 euro, in cazul in care plata se face inainte de fiecare din cele 9 module in care este impartit programul. Pretul scade considerabil si poate sa ajunga pana la 14.396 euro in cazul in care se fac inscrieri pana la data de 15 iulie, iar plata se face in mai putine transe sau integral.
Timisoara:
Costul programului desfasurat in Timisoara este de 14.744 euro in cazul in care plata se face inainte de fiecare din cele 9 module in care este impartit programul. Pretul scade considerabil si poate sa ajunga pana la 13.270 euro in cazul in care se fac incrieri pana la data de 15 iulie si plata se face in mai putine transe sau integral.
Te invitam sa descoperi programul Tiffin EMBA pentru a afla daca oferta noastra raspunde exigentelor si asteptarilor tale.
Mai multe detalii aici!