studentie.ro  »  Postuniversitar  »  MBA  »  TIFFIN UNIVERSITY @ UNIVERSITY OF BUCHAREST - MBA PROGRAM

TIFFIN UNIVERSITY @ UNIVERSITY OF BUCHAREST - MBA PROGRAM

3/30512
calendar_month 20 Aug 2007, 00:00
Tiffin University din Statele Unite te invita sa te alaturi viitoarei generatii de absolventi ai programului Tiffin MBA oferit in colaborare cu Universitatea din Bucuresti.

Tiffin University are o reputatie excelenta, programe academice valoroase, profesori atenti alesi si competenti, studenti remarcabili si o atmosfera calda si prietenoasa in care studentii sunt pe primul loc. Studentii Tiffin University@UB beneficiaza de acelasi invatamant de buna calitate si de aceeasi atentie personala de care s-au bucurat studentii Tiffin University timp de mai mult de un secol.


Programul Tiffin MBA oferit in Romania este un program de General Management care se adreseaza oamenilor de afaceri, consultantilor si membrilor organizatiilor profit si non-profit. Acest program cuprinde 18 cursuri, structurate in 9 module. Durata programului este de 21 luni, iar daca doresti intreruperea programului, ai la dispozitie 6 ani pentru finalizare.

Baza teoretica este asigurata de ultimele editii ale manualelor comandate la edituri mari din Europa si SUA. Cursurile programului sunt predate de profesori americani de la Tiffin University, Ohio, USA.

Metoda de predare este cea americana, prin care inveti, exersand practic, diverse situatii reale din mediul de afaceri, plecand de la studii de caz recunoscute in toata lumea si ajungand la situatii din propria afacere.

La absolvirea programului vei primi diploma de MBA din partea Universitatii Tiffin, adevarata diploma americana acreditata, care confera legitimitate in relatiile de afaceri cu partenerii din strainatate si diploma de la Universitatea din Bucuresti care iti da prestigiu si valoare in Romania.

Te invitam sa iei cunostinta cu programul nostru, sa discuti cu studentii, profesorii si personalul nostru pentru a decide daca programul Tiffin MBA ti se potriveste.

Te asiguram ca vom face totul pentru ca informatiile obtinute in cadrul programului Tiffin MBA sa constituie avantajul tau competitiv pe piata.

Pentru mai multe informatii te invitam sa vizitezi pagina noastra de web: www.tiffinmba.ro