studentie.ro  »  Postuniversitar  »  MBA  »  ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE PENTRU TRAININGUL MBA IN 10 ZILE LANSAT LA TIMISOARA DE EUROAPTITUDINI

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE PENTRU TRAININGUL MBA IN 10 ZILE LANSAT LA TIMISOARA DE EUROAPTITUDINI

3/32778
calendar_month 06 Nov 2007, 00:00
`Master in Business Administration` este cel mai ravnit titlu pentru orice manager.

Programele de MBA din toata lumea pregatesc Directori Executivi de talie internationala intr-un program specializat si intensiv de masterat. Euroaptitudini si WIFI - Departamentul de Training al Camerei de Comert a Austriei va ofera oportunitatea de a beneficia de un curs intensiv care va va pregati in toate aspectele esentiale ale unui astfel de program de top.


Daca nu ai timp sa-ti amani cariera timp de doi ani pentru a frecventa un curs MBA, daca nu dispui in acest moment de resursele financiare sau daca vrei sa nu te simti un intrus printre partenerii de afaceri, absolventi de MBA, Cursul intensiv MBA in 10 zile este ceea ce-ti trebuie!

Cui se adreseaza cursul?

Cursul se adreseaza oamenilor grabiti ai zilelor noastre, manageri de mijloc, celor care vor sa invete conceptele si limbajul “tip MBA” pentru a aborda cu incredere situatiile reale de afaceri!

Afla fundamentele MBA in 10 zile, fara a pierde timpul si salariul pe doi ani! Cu MBA in 10 zile ai acces la o educatie MBA de mii de euro, dar cu reducere de 90 % !

Care sunt obiectivele cursului?

Pe parcursul celor “10 zile de MBA”, cititorul dobandeste si exerseaza o serie de abilitati practice, printre care:

• Sa citeasca si sa inteleaga rapoartele financiare

• Sa dezvolte un plan de marketing complet si eficient

• Sa formuleze strategii pentru o corporatie

• Sa inteleaga conceptul de valoare prezenta

• Sa calculeze rata interna a rentabilitatii

• Sa foloseasca tehnicile cantitative pentru evaluarea unor proiecte

Programul cursului: 5 saptamani (vineri: ora 14.00 – 21.00 si sambata: 9.00 – 17.00)

Inceperea cursului: 30 noiembrie

Termenul limita pentru inscrieri: 16 noiembrie

Informatii si inscrieri, zilnic - de luni pana vineri intre orele 9.00 – 18.00:

WIFI Romania - EUROaptitudini

Persoana de contact pentru Timisoara, Adrian Dragos

Tel. Fix/ mobil: 0256.499.216/ 0751.052.301

Mail: adrian.dragos@euroaptitudini.ro

Site: www.wifiromania.ro / www.euroaptitudini.ro

Despre WIFI Romania:

WIFI este o organizatie de training vocational, parte din Camera Economica Federala a Austriei. Succesul antreprenorial se bazeaza pe cunoastere si know-how. In Austria, cele noua Institute Federale pentru Promovare Economica (WIFI, pe scurt) precum si alte 80 de centre teritoriale nu sunt doar parte integranta a Camerelor Economice Austriece; ele reprezinta partenerul nr. 1 al companiilor austriece in domeniul educatiei vocationale si a educatiei destinate adultilor.

WIFI reprezinta in primul rand un dialog continuu intre mediul economic si sectorul educatie, promovand cunoasterea practica, bazata pe experienta. Acest know-how este diseminat si in centrele WIFI internationale, astfel oferta nationala este adaptata si localizata pentru piata locala specifica a tarilor unde WIFI este prezent. WIFI ofera in acest fel aceeasi calitate, acelasi standard in educatia pentru adulti atat pentru companiile austriece si internationale - in prezent in Ungaria, Polonia, Croatia, Slovacia, Bulgaria si Romania.