studentie.ro  »  Postuniversitar  »  Rezidentiat  »  CONCURS REZIDENTIAT 2008 – CUM SE CORECTEAZA GRILELE ?

CONCURS REZIDENTIAT 2008 – CUM SE CORECTEAZA GRILELE ?

4/47000
calendar_month 06 Nov 2008, 00:00
Grilele de raspuns sunt predate de candidatii care au participat la concursul de rezidentiat. Acestea se vor inmana sefului de sala numai sub semnatura candidatului. Corectarea grilelor se face in mod electronic, in sala de concurs, in prezenta autorului si a inca 2 candidati din sala, care semneaza pe grila. Dupa ce toti candidatii vor fi anuntati de punctajul obtinut, seful de sala, in prezenta a trei candidati, vor ambala si sigila plicul cu grilele corectate.
Daca nu esti multumit de rezultatul primit poti depune contestatie. Atentie insa! Acestea se vor depune in termen de 24 de ore din momentul transmiterii grilelor in salile de concurs. Contestatiile trebuie depuse la Centrul national de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti si constituie raspuns la contestatiile primite.
In termen de 48 de ore, cei din Comisia comuna centrala sunt obligati sa analizeze si sa comunice raspunsurile corecte ramase definitive. Acestea se vor publica pe Internet, dar vor fi afisate si la Centrul national de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti.
In urma analizarii contestatiilor si stabilirii grilei corecte ramase definitiva, punctajele comunicate in sali pot suferi modificari. Prelucrarea rezultatelor stabilite in urma aplicarii grilei corecte ramase definitiva se face de catre o comisie de specialisti propusi de comisia comuna centrala si desemnati prin ordin al ministrului sanatatii publice.
Rezultatele concursului national de rezidentiat se confirma pe domenii prin ordin al ministrului sanatatii publice. Clasificarile pe domenii, data si locul alegerii posturilor sau locurilor in specialitate si centrelor de pregatire sunt afisate la Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti sau pot fi accesate pe Internet.
Alegerea postului si a locului in specialitate si a centrelor de pregatire se va face pentru toate domeniile, prin teleconferinta, la aceeasi data. Candiatii se pot prezenta la unul dintre centrele universitare medicale din Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara. Cei care nu vor fi prezenti pentru alegerea postului sau locului in specialitate si a centrului de pregatire isi vor pierde dreptul conferite de concurs.