Desfasurarea Simularii Examenului de Rezidentiat
1/18619
calendar_month 05 Oct 2010, 00:00
Referitor la repartizarea pe sali. In cele mai multe din centre, va fi o singura sala de examen, pe care o vom anunta dupa inchiderea inscrierilor pe site si intr-un nou email. Deci dupa 7 oct pe site, dupa finalizarea listelor, in functie de numarul celor inscrisi. Ca sa nu existe nici un dubiu, da, facem in toate cele 12 centre simularea si aveti dreptul pana pe 7 oct sa va decideti in care din ele doriti sa participati (indiferent de unde urmati sau ati terminat facultatea). Puteti modifica datele completate accesand optiunea "contul meu" de pe site-ul rezidentiat.sscr.ro

Anonimitatea rezultatelor de la simulare va fi asigurata printr-un cod unic de participant pe care il veti afla la timp, tot dupa 7 oct. Astfel, numele dvs nu va aparea pe site sau in clasamente si va veti putea verifica punctajul si pozitia in functie de acel numar. Posibil sa publicam numele primilor 3 sau 5 din clasamentul national pe site. Daca exista alte propuneri sau dorinte speciale, ne puteti contacta in legatura cu asta, insa consideram asa cea mai buna varianta.

Numarul de locuri de la repartizarea pe specialitati va fi calculat in prima faza proportional cu numarul de locuri publicate de minister pe 2010 raportat la numarul de participanti, apoi aplicati niste algoritmi de trend in functie de rezultatele efective obtinute in ziua simularii.Toate detaliile statistice se fac pentru a asigura o cat mai mare relevanta, si va recomandam cu caldura sa participati fizic la acea repartizare in ziua examenului si sa nu va bazati doar pe cele 5 alternative completate la inscriere ce vor fi introduse automat de calculator in sistem daca nu sunteti prezent in sala. Aveti mai multe avantaje pentru asta, iar sefii de sala va vor putea da detalii atunci. Va puteti apoi interesa despre modul exact de calculare al numarului de locuri de la repartizare dupa incheierea proiectului fara nici o problema.

Intrarea in sali se va face cu buletinul si chitanta intre 8:00 si 8:40 si se va respecta un regulament foarte riguros. Va rugam nu uitati pana joi, 7 oct, sa inregistrati numarul chitantei si pe site pentru ca sa putem publica listele cu repartizarile pe sali.

Sursa: rezidentia.sscr.ro