studentie.ro  »  Stiri  »  Diverse  »  Idei de vacanta: cum sa organizezi propriul joc de poker online alaturi de prietenii tai

Idei de vacanta: cum sa organizezi propriul joc de poker online alaturi de prietenii tai

2/204460
calendar_month 25 Iul 2023, 14:00

Foarte mulți studenți consideră jocul de poker ca fiind o activitate distractivă. În foarte multe cămine de studenți din țară noastră se joacă poker. Sunt șanse bune ca și tu să fi jucat poker măcar o dată alături de prietenii tăi studenți, însă venirea vacanței face ca mulți dintre aceștia să fi plecat în orașele lor de reședință. 

Dacă nu știai, există posibilitatea să joci poker online alături de amicii tăi, într-o cameră sută la sută privată. Veți fi doar voi, astfel că vă veți putea bucura de jocul preferat așa cum doriți.

Adu-ți aminte de momentele în care vă distrați la poker. De cele mai multe ori, jucați pe mize modice sau chiar pe porunci. Nu avea cum să nu iasă distracție, având în vedere structura jocului și răsturnările de situație care pot apărea. Dacă ți-e dor de o seară de poker alături de prieteni, vestea bună este că vă puteți întâlni să jucați din nou în mediul online.Condițiile de participare pentru a juca poker online sunt foarte simplu de îndeplinit. Operatorul 888poker, un nume de referință din industria pokerului, are de ceva timp această funcție inovativă care duce distracția la un nivel cu totul ridicat. Dacă vrei să creezi un joc de poker online alături de prietenii tai, ai nevoie de un cont la acest operator. Dacă nu ai unul, ți-l poți face în doar câțiva pași simpli și vei beneficia și de campaniile de bun-venit. Așadar, pașii sunt următorii:

- Te loghezi in cont (pe mobil sau PC) si selectezi "Joaca cu prietenii"
- Creezi jocul tau de poker: jocuri cash sau tip turneu
- Trimiti invitatii la prieteni (au si ei nevoie de un cont la acelasi operator)

Prietenii tăi vor primi instantaneu un email cu o invitație către jocul vostru privat de poker. Dacă nu au aplicația instalată, o pot descărca și apoi pot accepta invitația. Și ei își pot face cont la fel de rapid și vor beneficia de campaniile de bun-venit. În câteva minute, nimic nu mai poate sta în calea distracției voastre. Toate condițiile vor fi îndeplinite și veți juca fix versiunea pe care v-o doriți, atât cât doriți.

Cum poți duce distracția la un nivel și mai ridicat

În aplicația operatorului online găsești o interfață super prietenoasă și autentică. Softul rulează fără probleme, iar toate tranzacțiile sunt efectuate în deplină siguranță. Sunt îndeplinite toate condițiile pentru ca jocul tău privat de poker alături de prieteni să se desfășoare la cel mai înalt nivel. Asigură-te însă că participanții vor intra la ora stabilită împreună pentru a nu exista întârzieri. Dacă unul dintre prietenii tăi joacă de pe mobil, să aibă și datele mobile activate pe lângă conexiunea wireless. E bine mereu să ai un back-up.Puteți lua alături de voi snacks-uri și băuturi care să contribuie și ele la distracția jocului, chiar dacă sunteți la distanță. Iar pentru un grad sporit de autenticitate conectați-vă și la o aplicație de voice-chat, în așa fel încât să vă și puteți auzi în timp ce vă jucați. Chiar dacă veți fi la distanță veți avea ocazia să vă auziți în timp ce jucați poker.De ce este atât de popular pokerul?


Știi prea bine că pokerul este o activitate practicată în căminele studențești din România. Ce face acest joc atât de popular? Factorul de socializare contează enorm. Te poți așeza la o masă alături de câțiva necunoscuți și să legi prietenii după un singur joc de poker. Indiferent care ar fi miza în joc, veți ajunge să discutați și despre alte subiecte. Cât de minunat sună să ai noi prieteni după o singură partidă. E bine să cunoști oameni noi în studenție, iar unii dintre ei s-ar putea să îți fie prieteni toată viața.

Adrenalina este un alt factor pentru care îndrăgești pokerul. E un joc în care nu există timp morți, iar deciziile trebuie să le iei repede. Apar răsturnări de situație, vei fi sus sau jos și trebuie să îți gestionezi emoțiile și bugetul. Vei avea multe decizii de luat, iar asta este un lucru benefic și privind alte aspecte deoarece îți vei antrena și mai mult creierul.

Iar pokerul este un joc popular și pentru că poate fi practicat indiferent de buget. În mediul online poți juca pe mize de câțiva cenți sau turnee freeroll. Totul pentru că distracția primează întotdeauna când vine vorba despre poker.

Copyright imagini: https://www.888poker.ro/