Masaj in Bucuresti - experiente senzoriale aparte, relaxare si incantare
4/42720
calendar_month 01 Iul 2024, 16:33

Tehnicile de masaj obișnuite, de recuperare, de relaxare sau terapeutice ne duc pe partea de stimulare a tuturor simțurilor și ne ajută foarte mult să ne destindem după o săptămână de lucru. Orice formă de masaj efectuată de către o altă persoană este binevenită iar când ne este oferit cadou o astfel de formă de destindere, nu putem decât să o acceptăm cu bucurie.

Masajul - o comoară de care trebuie să beneficieze absolut toată lumea

Masajul în general este o formă de terapie efectuată asupra mușchilor și țesuturilor, care ajută la ameliorarea încordării, a tensiunii resimțite după o perioadă de activitate prea intensă. Terapia aceasta manuală te scapă de stres, te ajută să te destinzi pe toată perioada ședinței și chiar și după ce este efectuată, ceea ce nu poate fi decât excelent.

Țesuturile moi ale corpului și mușchii sunt manipulați de către specialiști bine instruiți iar beneficiarul are parte de experiențe de relaxare, încântare și chiar anumite stări senzoriale aparte, în funcție de tipul de masaj care îi este aplicat.

Tipurile de masaj de care poți dispune în funcție de nevoile tale specifice

Masaj de relaxare. Această formă de terapie este probabil cea mai cunoscută la nivel mondial și probabil și cea pe care o experimentează majoritatea dintre noi. Așa cum îi sugerează și numele, acest tip de masaj ajută la relaxarea a tot corpul, reduce din stres și tensiune, calmând și destresând.

Masaj terapeutic. Procedurile efectuate în această formă de terapie fac mult bine asupra corpului care este tensionat sau care are de-a face cu dureri musculare, artrită și alte probleme și afecțiuni. Acesta se practică în cabinete specializate, fiind personalizat în funcție de tipul de problemă și de necesitățile fiecărui client în parte.

Masaj senzual. Acest tip de masaj este mai aparte întrucât se ocupă de alte simțuri și oferă mai multă plăcere și stimulare. Cine optează pentru o sesiune de masaj erotic in Bucuresti va fi mai mult decât mulțumit pe moment de serviciul oferit într-un salon specializat. Efectele masajului senzual se vor cunoaște și după sesiunea propriu-zisă, fiind de ajutor pe perioadă îndelungată și ajutând foarte mult viața de cuplu.

La ce se pot aștepta în general clienții de la o sesiune de masaj

În cele mai multe cazuri, o ședință de masaj de orice specialitate durează undeva la 60 de minute. Atâta vreme cât durează terapia, vei fi întins pe o masă specială de masaj iar terapeutul te va da cu un ulei de masaj care să ajute mișcările pe care le exercită asupra corpului tău. Apoi, în funcție de procedurile de care beneficiezi, îți vor fi aplicate anumite mișcări și tehnici.Masajul în general îți poate oferi nenumărate beneficii, pe care le vei resimți chiar și după ce ai ieșit pe ușa salonului. După experiența pe care o vei trăi, vei dori să revii la masaj ori de câte ori vei avea o portiță deoarece cu siguranță vei dori să mai trăiești ce ai trăit în acele zeci de minute plăcute.