studentie.ro  » universitar » admitere » A inceput sesiunea de toamna pentru admiterea la facultate la Universitatea Ovidius din Constanta

A inceput sesiunea de toamna pentru admiterea la facultate la Universitatea Ovidius din Constanta

Publicat: 09 Sep 2013 | Vizualizari: 631

Universitatea "Ovidius" Constanta a inceput astazi, 9 septembrie, inscrierile la a doua etapa de admitere la facultate, la studii de licenta si masterat, pe locurile ramase libere dupa sesiunea din vara.

Candidatii si absolventii de liceu care nu au reusit sa intre la facultate in sesiunea de admitere din vara, dar si cei care au trecut proba examenului de bacalaureat in aceasta toamna, mai au o sansa, in luna septembrie, la un loc in cadrul facultatilor din Universitatea Ovidius.

Incepand de astazi, candidatii se pot inscrie pe locurile ramase vacante atat la studii de licenta, cat si la masterat. Inscrierile se fac la centrele facultatilor, de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 16:00, si sambata si duminica, intre orele 09 - 12:00. Calendarul admiterii se desfasoara astfel:

  • 9 -15 septembrie - inscrieri pentru domenii care au probe de concurs
  • 9 - 18 septembrie - inscrieri la facultati si specializari unde admiterea se face pe baza de dosar
  • 17 - 18 septembrie - sustinerea probelor de concurs.


Tot de astazi, reprezentantii universitatii constantene au anuntat ca studentii pot incepe sa depuna cererile pentru cazare in camine.

Foto: Cugetliber.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-08-24 00:00:00