studentie.ro  »  Universitar  »  Admitere  »  Admisi la UBB, inainte de bac

Admisi la UBB, inainte de bac

1/191555
calendar_month 23 Mar 2015, 00:00
Weekendul trecut, UBB Cluj a organizat un concurs de admitere pentru elevii din clasa a XI-a si a XII-a care doresc sa urmeze cursurile universitatile. Studentii cu cele mai mari note sunt declarati admisi, chiar daca nu au absolvit inca examenul de bacalaureat.

Examenul a fost organizat la 9 discipline, urmand ca in luna mai sa se organizeze din nou pentru candidatii care nu au fost multumiti de prima nota, luandu-se in considerare cea mai mare nota nota pentru clasificarea in cadrul admiterii. La fiecare disciplina, vor fi selectati ca admisi primi 5 studenti, in ordinea notelor obtinute.

"Pe baza rezultatelor finale, fiecare candidat, fiecare concurent, va primi un punctaj bonus la admitere. De asemenea, dupa ce se incheie si cea de-a doua sesiune a concursului, realizam un clasament pe sectiunile concursului si primii 5 concurenti care au obtinut nota peste 9 la sectiunea respectiva sunt declarati admisi direct, cu media 10", a declarat prodecanul Facultatii de Stiinte Economice si Gestionarea Afacerilor, potrivit Digi24.

Andreea Catan
Foto: UBB