studentie.ro  » universitar » admitere » Admisi la UBB, inainte de bac

Admisi la UBB, inainte de bac

Publicat: 23 Mar 2015 | Vizualizari: 571

Weekendul trecut, UBB Cluj a organizat un concurs de admitere pentru elevii din clasa a XI-a si a XII-a care doresc sa urmeze cursurile universitatile. Studentii cu cele mai mari note sunt declarati admisi, chiar daca nu au absolvit inca examenul de bacalaureat.

Examenul a fost organizat la 9 discipline, urmand ca in luna mai sa se organizeze din nou pentru candidatii care nu au fost multumiti de prima nota, luandu-se in considerare cea mai mare nota nota pentru clasificarea in cadrul admiterii. La fiecare disciplina, vor fi selectati ca admisi primi 5 studenti, in ordinea notelor obtinute.

"Pe baza rezultatelor finale, fiecare candidat, fiecare concurent, va primi un punctaj bonus la admitere. De asemenea, dupa ce se incheie si cea de-a doua sesiune a concursului, realizam un clasament pe sectiunile concursului si primii 5 concurenti care au obtinut nota peste 9 la sectiunea respectiva sunt declarati admisi direct, cu media 10", a declarat prodecanul Facultatii de Stiinte Economice si Gestionarea Afacerilor, potrivit Digi24.

Andreea Catan
Foto: UBB

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-25 00:00:00