studentie.ro  » universitar » admitere » Admitere 2013: Viitorii studenti vor acelasi tip de admitere ca in 2012

Admitere 2013: Viitorii studenti vor acelasi tip de admitere ca in 2012

Publicat: 22 Apr 2013 | Vizualizari: 711

Ministerul Educatiei a modificat recent modalitatea de admitere in facultati din acest an. Astfel, dupa ce fusese eliminata in 2012, in acest an a fost reintrodusa posibilitatea luarii in calcul a notelor din liceu la media finala de admitere. Elevii insa ar prefera sa fie admisi doar pe baza rezultatelor de la Bac si de la examenul de admitere.

Parintii si elevii sunt nemultumiti, considerand ca introducerea acestei noi modalitati de admitere atat de tarziu nu va face decat sa creeze confuzie in randul viitorilor studenti.

Admiterea, din nou pe baza notelor din liceu. Universitatile iau decizia finala

Centru de reusita universitara pentru studentii timisoreni

Studentii ieseni de la Informatica Economica au strans 8.400 de lei in campania "Si mie imi pasa"


"Consideram ca aceste modificari tardive ale regulilor de organizare a procesului de admitere in universitati ii determina pe elevi sa puna accentul pe notele obtinute in timpul liceului si nu pe calitatea cunostintelor si competentelor care necesita a fi cumulate pentru promovarea examenului de Bacalaureat si a unui examen de admitere", au declarat reprezentatii Consiliului Judetean al Elevilor Cluj, citati de Monitorulcj.ro.

Astfel, Consiliul National al Elevilor solicita Ministerului Educatiei pastrarea modalitatilor de admitere de anul trecut - media de la examenul de Bac si cea de la examenul de admitere -, in asa fel incat pregatirea viitorilor studenti sa poata fi evaluata corect.

Foto: gandul.info

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-10-05 00:00:00 - 2022-10-14 00:00:00