studentie.ro  » universitar » admitere » Admitere 2014: Locuri disponibile si perioade de inscriere pentru sesiunea din toamna!

Admitere 2014: Locuri disponibile si perioade de inscriere pentru sesiunea din toamna!

Publicat: 07 Aug 2014 | Vizualizari: 1970

Universitatile din Romania au rams cu mii de locuri neocupate in urma sesiunii de admitere din vara, prin urmare, cei inca dornici de a ocupa un loc la facultate au destule sanse sa o faca in toamna. Iata mai jos cate locuri au ramas neocupate la cele mai mari universitati din tara si cand incep inscrierile pentru admitere:

Universitati din tara:

1. Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Scoate la concurs pentru examenul de admitere din toamna 80 de locuri la buget, cele mai multe locuri fiind disponibile la facultatile de Fizica si Biologie.

2. Universitatea Babes-Bolyai Cluj Napoca

Mai are neocupate 1944 de locuri in total dintre care 600 de locuri doar la buget, pentru care candidatii se vor “bate” in toamna. Cele mai multe locuri neocupate sunt la facultatile de Geografie, Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii si la Matematica si Informatica.

3. Universitatea de Petrol si Gaze Ploiesti

La aceasta institutie de invatamant candidatii care se vor prezenta la admitere in toamna se vor bate pe un total de 479 de locuri neocupate, dintre care cele mai multe sunt la Facultatea de Stiinte Economice, Facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica si Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie.

4. Universitatea Tehnica din Cluj Napoca

Mai are disponibile pentru sesiunea din toamna 300 de locuri dintre care cele mai multe sunt la Facultatea de Constructii.

5. Universitatea Dunarea de Jos din Galati

137 de locuri scoate la bataie la toamna aceasta institutie de invatamant, cele mai multe locuri fiind disponibile la Facultatea de Inginerie.

6. Universitatea Lucian Blaga din Sibiu

Candidatii care se vor prezenta la sesiunea de admitere din toamna la aceasta institutie de invatamant se vor bate pe 130 de locuri ramase libere la buget si 1.065 ramase libere la cu taxa.


Universitati din Bucuresti:


1. Universitatea Politehnica

La aceasta institutie de invatamant din capitala au ramas vacante 1600 de locuri, dintre care 700 numai la buget. Sesiunea de admitere din toamna la UPB va incepe pe 5 septembrie, cand se da start la inscrierea candidatilor. Acestea vor dura pana pe 12 septembrie. Examenele se vor desfasura in intervalul 15-19 septembrie. Citeste mai multe despre locurile ramase neocupate la UPB aici.

2. Academia de Studii Economice

La ASE au mai ramas libere 300 de locuri pentru sesiunea din toamna (buget si cu taxa). Inscrierile pentru sesiunea din toamna se vor desfasura intre 9-11 septembrie. Pe 11 septembrie se vor afisa rezultatele pentru eseul motivational, iar pe 12 septembrie se va da proba de competenta lingvistica pentru candidatii inscrisi la programe de studii in limbi straine. Citeste mai multe despre locurile ramase neocupate la ASE aici.

3. Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti

In toamna se va organiza concurs de admitere la Facultatea de Drept doar pentru locurile ramase libere la forma de invatamant la distanta. Inscrierile se vor face intre 5 – 12 septembrie, iar examenele se vor sustine intre 15-19 septembrie. Rezultatele se vor afisa pe 23 septembrie.Foto:dailyfinance.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00