studentie.ro  » universitar » admitere » Admitere 2014: Simulare admitere la UMF Bucuresti

Admitere 2014: Simulare admitere la UMF Bucuresti

Publicat: 15 Apr 2014 | Vizualizari: 2762

Te pregatesti sa urmezi o cariera in medicina sau farmacie si vrei sa-ti testezi cunostintele? Afla ca asociatiile studentesti din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti organizeaza simulari ale examenului de ADMITERE 2014 la cele trei facultati. Cum participi? Descopera in continuare.

Simulare admitere Facultatea de Medicina

Asadar, pentru admiterea la Facultatea de Medicina, Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti invita candidatii sa participe la simulare in data de 10 mai 2014, la care se pot inscrie pana pe 28 aprilie pe site-ul simulare.ssmb.ro. Simularea va avea loc la Facultatea de Medicina, din Bulevardul Eroii Sanitari nr. 8, sector 5, incepand cu ora 10.00, iar taxa de participare este de 60 de lei.

Examenul va consta intr-o proba obligatorie de testare a cunostintelor la biologie, cu 60 de intrebari, si una la alegere intre fizica si chimie, cu 40 de intrebari. Timpul acordat examenului este de doua ore si jumatate, iar corectarea lucrarilor se face imediat dupa examen, in fata candidatului si a unui martor. Publicarea rezultatelor se va face in aceeasi zi, la ora 18.00, pe site-ul mentionat mai sus.

Simulare admitere Facultatea de Medicina Dentara

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF "Carol Davila" va fi organizat de Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti pe data de 17 mai, cu posibilitateA de inscriere a candidatilor pana pe data de 11 mai.

Inscrierea se desfasoara online, prin trimiterea chitantei de plata a taxei in valoare de 60 de lei la adresa de email taxasimulare@gmail.com si completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul lsmdb.ro. Examenul se va desfasura in incinta Facultatii de Medicina Dentara: Calea Plevnei, nr.19.

Simulare admitere Facultatea de Farmacie

Acest examen va fi organizat de Societatea Studentilor in Farmacie Bucuresti pe data de 11 mai, incepand cu ora 9.00, in cadrul Facultatii de Farmacie, din strada Traian Vuia, nr.6. Candidatii interesati se pot inscrie online pana pe data de 30 aprilie, pe site-ul ssfbucuresti.ro, pentru care vor trebui sa plateasca o taxa de 50 de lei.

Examenul va dura 3 ore si va include probe la chimie organica, cu 60 de intrebari, si la alegere intre Biologia vegetala sau Anatomie si Fiziologia Omului, cu 40 de intrebari.

Andreea Catan
Foto: gandul.info

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-09-06 00:00:00