studentie.ro  » universitar » admitere » Admitere 2014: Top 5 facultati de drept cu cele mai mici taxe de scolarizare

Admitere 2014: Top 5 facultati de drept cu cele mai mici taxe de scolarizare

Publicat: 17 Iun 2014 | Vizualizari: 2825

Se apropie examenul de bacalaureat si, odata cu el, universitatile din tara dau startul inscrierilor pentru admiterea la facultate. Daca printre criteriile in alegerea facultatii pe care o vei urma din toamna se numara si taxa de scolarizare, Studentie.ro iti prezinta in continuare in ce orase si in cadrul caror universitati te poti specializa in drept fara taxe de studiu exorbitante.

Asadar, cea mai mica taxa de scolarizare se inregistreaza la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Romano-Germane din Sibiu, o universitate privata, unde este de 2000 de lei.

Facultatea de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii "Spiru Haret" din Bucuresti percepe o taxa de 2200 de lei, indiferent de orasul in care au sucursale. La o diferenta mica se situeaza Facultatea de Drept, Stiinte Sociale si Politice din cadrul Universitatii "Alma Mater", tot din Sibiu si este de 2280 de lei.

Afla informatii complete despre admiterea la toate facultatile din Romania, aici>>


A patra cea mai mica taxa taxa de scolarizare este de 2500 de lei si se regaseste la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Transilvania" din Brasov. Avand in vedere ca se situeaza pe ultimul loc in acest top, putem spune ca cea mai mare taxa de scolarizare in domeniul drept se inregistreaza in cadrul Facultatii de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, 3000 de lei.

Nota: Acest top este realizat in urma informatiilor furnizate de universitati pana in acest moment.

Andreea Catan
Foto: nerakahosting.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00