studentie.ro  » universitar » admitere » Admitere 2014: Universitatea Dunarea de Jos organizeaza cea de-a treia sesiune de admitere

Admitere 2014: Universitatea Dunarea de Jos organizeaza cea de-a treia sesiune de admitere

Publicat: 19 Sep 2014 | Vizualizari: 716

Daca nu te-ai inscris pana acum la facultate, Universitatea Dunarea de Jos iti mai da o sansa, la buget chiar. Mai sunt disponibile 83 de locuri in acest regim pentru care iti poti depune dosarul in perioada 22-23 septembrie 2014 la sediul universitatii.

In cadrul acestei sesiuni de admitere, concursul se va desfasura doar pe baza de dosar, iar candidatii se pot inscrie la oricare din cele 5 facultati:

  • Stiinte si Mediu
  • Istorie, Filosofie si Teologie
  • Ingierie Galati
  • Inginerie Braila
  • Stiinta si Ingineria Alimentelor.


Cele mai multe locuri sunt disponibile la Facultatea de Inginerie din Galati si Facultatea de Inginerie din Braila. In ceea ce priveste numarul de locuri la admitere, acesta "ar putea creste dupa ziua de vineri, 19 septembrie, atunci cand expira termenul pana la care candidatii declarati admisi in sesiunea septembrie trebuie sa-si depuna diplomele de Bacalaureat", se arata pe site-ul Universitatii Dunarea de Jos din Galati.

Rezultate admiterii vor fi afisate marti, 23 septembrie 2014.

Andreea Catan
Foto: wikipedia

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-16 00:00:00