studentie.ro  » universitar » admitere » ADMITERE FACULTATE 2014: Imbulzeala mare la inscrieri la Academia de Studii Economice

ADMITERE FACULTATE 2014: Imbulzeala mare la inscrieri la Academia de Studii Economice

Publicat: 15 Iul 2014 | Vizualizari: 1305

Asa se intampla cand una dintre cele mai mari universitati din tara renunta la examenul de admitere. Anul acesta, Academia de Studii Economice din Bucuresti a decis sa schimbe modalitatea de admitere in sustinerea unui eseu motivational. Rezultatul? Imbulzeala mare la inscrieri.

Inca din prima zi de inscrieri la admitere, marti, s-a creat o coada imensa la sediul ASE, acest lucru si datorita faptului ca in acest an departajarea candidatilor se va face in baza unui eseu si a mediei obtinute la examenul de bacalaureat, pentru a nu risca sa ramana cu locurile neocupate. Iar in aceasta dimineata, peste 1000 de tineri asteptau la coada sa se inscrie, majoritatea declarand ca vor opta pentru doua facultati pentru a avea mai multe oportunitati pe piata muncii dupa absolvire.

Rectorul ASE, Pavel Nastase, a declarat pentru Realitatea.net: "Am renuntat la proba de examen de admitere, datorita faptului ca un examen de admitere la facultate, dupa un examen de BACALAUREAT care in ultimii ani a fost foarte bine organizat si un examen riguros, serios ar fi fost foarte stresant pentru candidati".

Inscrierile pentru admiterea la oricare dintre facultatile din cadrul Academiei de Studii Economice vor dura pana pe 18 iulie, fiind scoase la concurs peste 5500 de locuri, buget si taxa.

Andreea Catan

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-08-09 00:00:00 - 2022-08-24 00:00:00