studentie.ro  » universitar » admitere » Admitere facultate 2014: Rezultate admitere Universitatea Bucuresti

Admitere facultate 2014: Rezultate admitere Universitatea Bucuresti

Publicat: 28 Iul 2014 | Vizualizari: 1439

Daca pana in acest moment majoritatea facultatilor din cadrul Universitatii Bucuresti au publicat rezultatele concursului de admitere, sesiunea iulie 2014, acum a venit randul si Facultatii de Chimie, Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Facultatii de Teologie Ortodoxa si Facultatii de Geologie si Geofizica sa faca publice listele cu cei admisi pentru anul universitar 2014-2015.

Care a fost ultima medie de admitere?

La Facultatea de Teologie Ortodoxa cea mai mica medie de admitere a fost 5.91, care s-a inregistrat la programul de studii Teologie ortodoxa pastorala.

Rezultate admitere Facultatea de Teologie Ortodoxa

La Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii ultima medie cu care s-a intrat a fost 5.00, inregistrata la specializarea Jurnalism. Studentii declarati admisi la buget sau la taxa, care si-au confirmat locurile si doresc un loc de cazare in camin, trebuie sa se prezinte in perioada 28-31 iulie 2014 la camera 601 pentru a depune cererea pentru ocuparea unui loc in caminele studentesti, se arata pe site-ul FJSC.

Rezultate admitere Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii

La Facultatea de Geologie si Geofizica s-a tras linie imediat dupa nota 6.13, fiind cea mai mica medie de admitere si inregistrandu-se la specializarea Inginerie Geologica.

Rezultate admitere Facultatea de Geologie si Geofizica

Si nu in ultimul rand, cea mai mica medie de admitere la Facultatea de Chimie a fost 5.56, care s-a inregistrat la programul de studii Chimia mediului.

Rezultate admitere Facultatea de Chimie


Vezi AICI rezultatele la toate facultatile din cadrul Universitatii Bucuresti>>


Andreea Catan
Foto: campusnews.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-08-03 00:00:00