studentie.ro  » universitar » admitere » ADMITERE FACULTATE 2015: Au inceput inscrierile la Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA!

ADMITERE FACULTATE 2015: Au inceput inscrierile la Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA!

Publicat: 06 Mai 2015 | Vizualizari: 1774

Facultatea de Administratie Publica din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative a dat deja startul la inscrieri pentru sesiunea de admitere din luna iulie 2015. Asadar, daca esti hotarat ca vrei sa inveti la aceasta facultate, iti poti depune dosarul de inscriere la BIROUL DE ADMITERE al facultatii, pana la data de 21 iulie 2015.

Toti cei care vor opta sa isi depuna dosarul in aceasta perioada, vor trebui sa revina in perioada 10-21 iulie 2015 pentru a depune adeverinta de absolvire a examenului de bacalaureat sau cu diploma in copie sau original.

Sesiune de tutoriat pentru pregatirea admiterii la Facultatea de Administratie Publica

Candidatii la admitere la aceasta facultate, beneficiaza in data de 23 mai 2015, de la ora 10.00, la sediul SNSPA din Bd. Expozitiei, nr.30 A, sector 1, de o sesiune de pregatire pentru admitere.
Cei prezenti vor putea afla in cadrul acestei sesiuni informatii privind specializarile Administratie publica si Administratie Europeana, disciplinele care se studiaza si ce oportunitati de studiu si internship au in Europa ca viitori studenti aici. De asemenea ei vor putea afla ce prespective au dupa absolvirea acestei facultati de la tineri de succes care au absolvit deja aceasta facultate si care s-au integrat pe piata muncii. Candidatii vor putea pune de asemenea intrebari cu privire la inscriere si numarul de locuri scos la concurs.
Pentru a participa la sesiunea de tutoriat trebuie sa completati un formular online aici.

Cum se face admiterea la Facultatea de Administratie Publica?

Media concursului de admitere va fi formata din nota obtinuta la examenul scris (80%) si nota de la bacalaureat (20%).
Examenul scris va consta intr-un test grila de 30 de intrebari dintr-o disciplina la alegere: Economie, Geografie, Istoria romanilor, Limba romana, Limba engleza sau Democratie si statul de drept.

Cate locuri scoate la concurs Facultatea de Administratie Publica?

Pentru anul I 2015/2016, Facultatea de Administratie Publica din cadrul SNSPA scoate la concurs 350 de locuri. Institutia va anunta in curand cate dintre acestea vor fi la buget si cate la cu taxa.

Ce trebuie sa contina dosarul de inscriere?

1.Chitanta doveditoare a platii taxei de inscriere in valoare de 150 de lei
2.Diploma de bacalaureat sau echivalenta acesteia (adeverinta), (copie legalizata sau original); Daca va inscrieti in aceasta perioada, urmeaza sa aduceti diploma de bacalaureat dupa ce veti intra in posesia ei;
3.Certificat de nastere (copie legalizata);
4.Certificat de casatorie sau certificat de schimbare a numelui (copie legalizata, daca este cazul);
5.Carte de identitate (copie simpla);
6.Adeverinta medicala eliberata de medicul de familie, in care apare mentiunea „clinic sanatos pentru inscrierea la facultate” (original);
Foto: stefanstroe.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00