studentie.ro  » universitar » admitere » Admitere septembrie 2014: Maine se da START la inscrieri la Timisoara!

Admitere septembrie 2014: Maine se da START la inscrieri la Timisoara!

Publicat: 04 Sep 2014 | Vizualizari: 764

A fi student la Timisoara, inseamna a fi student in unul dintre cele mai frumoase centre universitare din Romania. Asadar, daca vrei sa traiesti aceasta experienta, pregateste-ti dosarul de admitere, pentru ca, maine, 5 septembrie, incep inscrierile la Universitatea Politehnica din Timisoara. Inscrierile la aceasta universitate dureaza pana pe 14 septembrie.

Tot pentru cei care vor sa-si petreaca cei mai frumosi ani la Timisoara e bine de stiut ca luni, 8 septembrie, incep inscrierile pentru sesiunea de admitere din toamna si la Universitatea de Vest, acestea urmand sa dureze pana pe 21 septembrie. Tot luni, 8 septembrie, incep inscrierile si la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, acestea urmand sa se prelungeasca pana pe 18 septembrie.

In ceea ce priveste locurile ramase libere pentru sesiunea din toamna, acestea sunt in numar de 300 bugetate si 2600 la cu taxa la Universitatea de Vest din Timisoara.

La Universitatea Politehnica se va organiza examen de admitere la sesiunea din toamna, acesta urmand sa aiba loc pe data de 10 septembrie. Cele mai multe locuri bugetate ramase libere la aceasta universitate sunt la Inginerie Civila din cadrul Facultatii de Constructii (62 de locuri)si la Facultatea de Mecanica (56 de locuri).


Foto: cics.upt.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00