studentie.ro  » universitar » admitere » Admiterea de toamna de la Universitatea Craiova se apropie de final. Vezi unde se mai fac inscrieri in aceasta saptamana!

Admiterea de toamna de la Universitatea Craiova se apropie de final. Vezi unde se mai fac inscrieri in aceasta saptamana!

Publicat: 16 Sep 2013 | Vizualizari: 650

Sesiunea de admitere pentru toamna de la Universitatea din Craiova, la studii de licenta si masterat, se apropie de final. Afla la ce facultati te mai poti inscrie saptamana aceasta, pentru anul universitar 2013-2014!

Calendarul inscrierilor la facultate, in sesiunea de admitere din toamna, la Universitatea din Craiova, a intrat pe ultima suta de metri. Facultatile la care absolventii de liceu si candidatii se mai pot inscrie, in aceasta saptamana, pentru unul dintre cele 215 locuri la buget si 1394 de locuri la taca pentru licenta, sunt:

- Facultatea de Stiinte Exacte (Chimie - pana in 18 septembrie; Fizica - pana in 22 septembrie)
- Facultatea de Educatie Fizica si Sport - pana in 22 septembrie;
- Facultatea de Agricultura si Horticultura - pana in 18 septembrie.

Pentru studii de masterat, Universitatea Craiova a pus la dispozitia absolventilor 1620 de locuri la buget si 1887 de locuri la taxa. Facultatile care inca mai dispun de locuri libere si la care se mai pot face inscrieri, in aceasta perioada, sunt:

- Facultatea de Stiinte Sociale - pana in 17 septembrie;
- Facultatea de Mecanica, Automatica Calculatoare si Electronica - pana in 20 septembrie;
- Facultatea de Inginerie Electrica.

Foto: Realitatea.net

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-08 00:00:00