studentie.ro  » universitar » admitere » Admiterea la ASE, doar pe baza mediei de la BAC! Afla cand au loc inscrierile si cat te costa studiile in 2014!

Admiterea la ASE, doar pe baza mediei de la BAC! Afla cand au loc inscrierile si cat te costa studiile in 2014!

Publicat: 15 Ian 2014 | Vizualizari: 1024

Admiterea la facultatile cu predare in limba romana din cadrul ASE-ului se va face, in 2014, doar pe baza mediei de la Bac. Reprezentantii Academiei au publicat deja perioada inscrierii si pretul taxei pentru admiterea din vara, precum si costurile taxelor anuale de scolarizare!

Dupa esecul inregistrat la admiterea din vara, cand multe facultati din ASE au ramas cu locuri neocupate, reprezentantii academiei au decis ca in acest an, procesul sa decurga mai usor, in favoarea studentilor.

Noua metodologie a admiterii prevede ca studentii vor fi admisi in facultatile la care se vor inscrie in functie de nota de la Bac, fara alt examen suplimentar. Aceasta regula este valabila doar in cazul facultatilor cu predare in limba romana. Pentru facultatile cu predare in engleza, candidatii vor trebui sa sustina in plus o proba de competenta lingvistica, care va fi eliminatorie.

Reprezentantii Academiei au anuntat ca inscrierile din acest an vor avea loc intre 15 si 18 iulie, iar costul taxei de admitere este de 100 de lei.

Costurile taxelor de scolarizare pentru facultatile din cadrul ASE-ului variaza intre 3200 si 3500 de lei, in functie de forma de invatamant aleasa.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-08-18 00:00:00