studentie.ro  » universitar » admitere » Afla ce facultati de stat din Iasi scot anul acesta la concurs cele mai multe locuri!

Afla ce facultati de stat din Iasi scot anul acesta la concurs cele mai multe locuri!

Publicat: 19 Iun 2014 | Vizualizari: 691

Se apropie admiterea si, pentru a-ti maximiza sansele de a deveni si tu boboc la toamna, ai nevoie de cat mai multa informatie referitoare la cat de mare e batalia pe un loc la facultatea pentru care optezi. Cum e si normal, la facultatile cu cele mai multe locuri si sansele de a te numara si tu printre admisi sunt mai mari. In cazul in care vrei sa devii student la Iasi, iata care sunt facultatile de stat care scot anul acesta cel mai mare numar de locuri la concurs:

1. Facultatea de Textile-Pielarie si Management Industrial din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" scoate la concurs anul acesta 376 de locuri dupa cum urmeaza: 321 la buget si 55 la taxa.


2. Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" scoate la concurs anul acesta 371 de locuri la buget si 50 de locuri la taxa.


3. Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" scoate la concurs 282 de locuri dupa cum urmeaza: 241 la buget si 40 la taxa.


4. Facultatea de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" scoate la concurs 320 de locuri dupa cum urmeaza: 215 la buget si 105 la taxa.


5. Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial din cadrul Universitatii Tehnica "Gheorghe Asachi" scoate la concurs 254 de locuri dupa cum urmeaza: 243 la buget si 11 la taxa.


6. Facultatea de Zootehnie din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" scoate la concurs 240 de locuri dupa cum urmeaza: 160 la buget si 80 la taxa.


7. Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si de Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" scoate la concurs 205 locuri dupa cum urmeaza: 130 la buget si 75 la taxa.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-09 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00