studentie.ro  » universitar » admitere » ASE schimba metodologia admiterii la facultate. Noua metoda avantajeaza candidatii

ASE schimba metodologia admiterii la facultate. Noua metoda avantajeaza candidatii

Publicat: 19 Nov 2013 | Vizualizari: 1635

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti a anuntat ca, incepand de anul viitor, renunta la examenul de admitere la facultate si adopta o metodologie noua, bazata pe media de la Bacalaureat a candidatilor inscrisi.

ASE-ul intra in randul facultatilor care recruteaza viitorii studenti pe baza mediei obtinute la Bac. Acesta este anuntul publicat pe site-ul facultatii, care anunta ca, incepand cu sesiunea din iulie 2014, metodologia admiterii la facultate se schimba.

In urma esecului inregistrat la admiterea din 2013, cand tot mai putini absolventi de liceu s-au inscris si prezentat la examene pentru a intra la una dintre facultatile academiei, reprezentantii acesteia s-au gandit sa adopte o metoda mai usoara de admitere. Acestia vor renunta complet la examenele de admitere si vor face ierarhizarea in functie de media obtinuta de candidatia la Bacalaureat.

In cazul in care care vor exista candidati cu medii egale cu cea a ultimului loc repartizat la buget sau la cu taxa, departajarea se va face pe baza mediei anilor de liceu si a notei obtinute la Bac la limba si literatura romana.

Sursa foto: Gandul.info

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-08-09 00:00:00 - 2022-09-06 00:00:00