studentie.ro  » universitar » admitere » Caravana ASE incinge motoarele si porneste in cautarea de studenti noi. Afla cand au loc intalnirile cu elevii!

Caravana ASE incinge motoarele si porneste in cautarea de studenti noi. Afla cand au loc intalnirile cu elevii!

Publicat: 14 Ian 2014 | Vizualizari: 782

In perioada 13-26 ianuarie, Caravana ASE va face turul colegiilor si liceelor din Bucuresti, pentru a prezenta elevilor din clasa a 12-a oferta educationala cu care le vine in intampinare pentru admiterea la facultate si pentru a-i convinge sa-si orienteze atentia catre specializarile Academiei.

Dupa esecul inregistrat la admiterea din vara, in care multe dintre facultati au ramas cu locuri neocupate, Academia de Studii Economice din Bucuresti incearca, prin toate metodele, sa atraga cat mai multi viitori studenti si sa-i convinga sa se inscrie la una dintre facultatile asociate institutiei.

Institutia a organizat in acest scop caravana ASE, formata din studenti, reprezentanti ai decanatelor facultatilor si ai Serviciului de Marketing si Comunicare care se va deplasa in perioada 13-26 ianuarie prin mai multe licee si colegii din Capitala pentru a coopta candidati pentru admitere. Prima caravana ASE a fost organizata anul trecut, iar statisticile arata ca reprezentantii acesteia s-au intalnit cu aproape 2600 de elevi din Bucuresti.

Sursa foto: Uclan.ac.uk

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00