studentie.ro  » universitar » admitere » Ce strategie aplica Universitatea de Vest Vasile Goldis pentru admiterea de toamna?

Ce strategie aplica Universitatea de Vest Vasile Goldis pentru admiterea de toamna?

Publicat: 24 Sep 2013 | Vizualizari: 1041

Universitatea de Vest "Vasile Goldis" din Arad organizeaza, pana la sfarsitul lunii septembrie, sesiunea de toamna a admiterii in facultatile sale. Tinerii interesati sa prinda un loc in facultatile institutiei aradene in aceasta perioada nu vor achita taxe de inscriere, de admitere si nici de inmatriculare.

Absolventii de liceu si de facultate pot urma studii din aceasta toamna in domenii precum farmacie, nutritie si dietetica, balneofiziokinetoterapie si recuperare, psihologie, stiintele educatiei, asistenta sociala, educatie fizica si sport, juridic, economic, marketing, administrarea afacerilor, stiinte umaniste, administrative si politice, informatica, biologie, ecologie si protectia mediului si silvicultura.

Admiterea de toamna in facultatile UVVG, la nivel licenta, se face pe baza de dosar si media obtinuta la examenul de bacalaureat. Candidatii se pot inscrie pana in data de 27 septembrie, rezultatele urmand sa fie afisate in data de 30 septembrie.

Cei care isi doresc sa urmeze studii medicale se pot inscrie pana pe 26 septembrie, iar pe 27 vor sustine un test grila. Rezultatele vor fi afisate in 30 septembrie.

Foto: dcnews.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-08-09 00:00:00 - 2022-09-06 00:00:00