studentie.ro  » universitar » admitere » Concurenta mare la USAMV: cu ce medii s-a intrat la taxa

Concurenta mare la USAMV: cu ce medii s-a intrat la taxa

Publicat: 29 Iul 2013 | Vizualizari: 2345

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a fost una dintre institutiile-vedeta din cadrul sesiunii de admitere la facultate din 2013. Tot mai multi studenti s-au aratat interesati de specializarile USAMV, iar concurenta a fost crancena, la unele specializari intrandu-se si cu nota 9 pe un loc la cu taxa!

USAMV a avut parte de una dintre cele mai de succes sesiuni de admitere de pana acum. Aproape 1700 de candidati s-au batut pe un loc la una dintre facultatile si specializarile USAMV, in 2013, concurenta fiind crancena la unele dintre ele, informeaza Evz.ro.

Una dintre cele mai mari concurente a fost inregistrata la Medicina Veterinara, unde 5 candidati s-au batut pe un loc la buget si unde ultima medie la taxa a fost 9.05.

Si Zootehnia a fost o facultate in tendinte in acest an, cea mai cautata specializare fiind Controlul si expertiza produselor alimentare, unde s-au inregistrat cele mai mari medii de admitere - intre 9.35 si 9.90, pe locurile la buget.

Pentru a afla mai multe despre rezultatele admiterii la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, acceseaza paginile USAMV CLuj-Napoca si USAMV Bucuresti, disponibile pe Studentie.ro

Autor: Daniela Ganciu
Foto: Agroromania.manager.ro

Citeste si

Rezultate admitere 2013: candidatii din acest an au preferat specializarile practice, cu cerere mare pe piata muncii

Admitere 2013: ce ai de facut daca ai fost admis la UMF Bucuresti

Medii de admitere mari la Medicina in Craiova

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00