studentie.ro  »  Universitar  »  Admitere  »  Concurenta mare la USAMV: cu ce medii s-a intrat la taxa

Concurenta mare la USAMV: cu ce medii s-a intrat la taxa

1/157083
calendar_month 29 Iul 2013, 00:00
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a fost una dintre institutiile-vedeta din cadrul sesiunii de admitere la facultate din 2013. Tot mai multi studenti s-au aratat interesati de specializarile USAMV, iar concurenta a fost crancena, la unele specializari intrandu-se si cu nota 9 pe un loc la cu taxa!

USAMV a avut parte de una dintre cele mai de succes sesiuni de admitere de pana acum. Aproape 1700 de candidati s-au batut pe un loc la una dintre facultatile si specializarile USAMV, in 2013, concurenta fiind crancena la unele dintre ele, informeaza Evz.ro.

Una dintre cele mai mari concurente a fost inregistrata la Medicina Veterinara, unde 5 candidati s-au batut pe un loc la buget si unde ultima medie la taxa a fost 9.05.

Si Zootehnia a fost o facultate in tendinte in acest an, cea mai cautata specializare fiind Controlul si expertiza produselor alimentare, unde s-au inregistrat cele mai mari medii de admitere - intre 9.35 si 9.90, pe locurile la buget.

Pentru a afla mai multe despre rezultatele admiterii la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, acceseaza paginile USAMV CLuj-Napoca si USAMV Bucuresti, disponibile pe Studentie.ro

Autor: Daniela Ganciu
Foto: Agroromania.manager.ro
Citeste si
Rezultate admitere 2013: candidatii din acest an au preferat specializarile practice, cu cerere mare pe piata muncii

Admitere 2013: ce ai de facut daca ai fost admis la UMF Bucuresti

Medii de admitere mari la Medicina in Craiova