studentie.ro  » universitar » admitere » Criteriile de admitere in Universitatea Ovidius din Constanta

Criteriile de admitere in Universitatea Ovidius din Constanta

Publicat: 25 Apr 2013 | Vizualizari: 647

Universitatea Ovidius din Constanta va tine cont de noile modificari aduse de Ministerul Educatiei in ceea ce priveste admiterea in facultati doar pentru a departaja candidatii cu medii egale.

Consiliul de Administratie al universitatii constantene a decis sa foloseasca mediile din anii de liceu strict pentru departajarea acelor candidati care vor avea medii egale la admiterea 2013, scrie Adevarul.ro.

"La Universitatea Ovidius, admiterea din acest an se va desfasura in aceleasi conditii ca in 2012. Astfel, admiterea la cele 16 facultati se va realiza, in functie de specializare, pe baza mediei examenului de Bacalaureat, a probelor scrise, orale, vocationale, de aptitudini. Notele obtinute in timpul liceului se vor folosi la departajare, in cazul in care ultimii candidati vor avea medii egale", a afirmat rectorul Universitatii Ovidius, prof. univ. dr. Danut Tiberius Epure.

Afla tot ce trebuie sa stii despre admiterea 2013 in Universitatea Ovidius accesand sectiunea Admitere Facultate din Studentie.ro!

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-10-05 00:00:00 - 2022-10-06 00:00:00