studentie.ro  » universitar » admitere » Cum dai examen de simulare a admiterii la Academia de Politie?

Cum dai examen de simulare a admiterii la Academia de Politie?

Publicat: 17 Apr 2014 | Vizualizari: 2638

Academia de Politie din Bucuresti iti ofera posibilitatea de a da examen de simulare a admiterii 2014 direct de acasa, de la biroul tau. Nu ar fi rau sa treci inainte de examenul propriu-zis de un astfel de test care iti va spune ce sanse ai in momentul de fata sa devii student al prestigioasei institutii.

De pe site-ul Academiei de Politie aflam ca, din momentul scrierii acestui articol pana la admitere, mai sunt 94 de zile, 23 de ore si 29 de minute. Timpul trece repede, asa ca e momentul sa afli cum stai cu pregatirile pentru examenul de admitere.

In acest sens iti recomandam sa urmezi si tu Programul National de Pregatire Intensiva pentru admiterea la Academia de Politie care este disponibil online pe site-ul academiei si sa simulezi zilnic un test de admitere la una dintre materiile de examen: Istoria Romanilor, Limba Romana si o limba straina la alegere intre: Limba Engleza, Limba Franceza, Limba Germana, Limba Rusa sau Limba Spaniola. De precizat este faptul ca, momentan, nu sunt disponibile testele pentru Limba Franceza si Limba Germana.

Pentru a putea sa sustii examenele de simulare online trebuie sa iti faci mai intai cont pe site-ul Academiei de Politie: academiadepolitie.com. Cum procedezi?

  • completezi formularul de inscriere cu datele tale de contact
  • iti confirmi adresa de email
  • incepi pregatirea pentru examen imediat sau in 48 de ore, in functie de modalitatea prin care ai ales sa obtii accesul


Taxa in schimbul careia obtii acces nelimitat la informatii unice de pe site precum: materialul complet pentru examenul de admitere la Academia de Politie, Simulatorul Online si statistici personale (feedback detaliat al activitatii tale pe site) este de 148 lei (+taxe de curier).

Succes!

Foto: academiadepolitie.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-08-09 00:00:00