studentie.ro  » universitar » admitere » Elev performant din familii cu venituri mici? Afla ce universitate te sustine sa urmezi studii superioare!

Elev performant din familii cu venituri mici? Afla ce universitate te sustine sa urmezi studii superioare!

Publicat: 11 Iun 2015 | Vizualizari: 874

Elevii de clasa a XII-a care au obtinut performante bune la invatatura in anii de liceu si care provin din familii cu venituri mici, mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a se inscrie in programul „Universitatea Transilvania din Brasov sustine performanta”.

Programul „UTV sustine performanta” urmareste sustinerea financiara a elevilor performanti din clasele terminale de liceu, in primul an de facultate, daca acestia opteaza sa urmeze cursurile uneia dintre facultatile din cadrul UTB. In cadrul programului se vor acorda 54 de burse pentru candidatii admisi la Universitatea Transilvania din Brasov in sesiunea de admitere iulie 2015. In urma procesului de selectie, vor fi desemnati cate 3 beneficiari ai bursei de sprijin de la fiecare din cele 18 facultati ale UTB.

Conditii de eligibilitate in programul „UTV sustine performanta”:

-Elev in clasa a XII-a
-Media notelor din clasele IX – XI este mai mare sau egala cu nota 8
-Venitul mediu pe membru de familie din luna aprilie 2014 este mai mic sau egal cu 975 lei brut.
In momentul inscrierii in program nu se vor cere documente doveditoare pentru media din primii trei ani de liceu sau pentru veniturile familiei. Aceste declaratii se vor face pe proprie raspundere, urmand ca dupa afisarea listei beneficiarilor sa fie solicitate documentele doveditoare.

Data limita de inscriere in program:

Elevii de clasa a XII-a care indeplinesc conditiile de mai sus mai au posibilitatea de a se inscrie in program pana la data de 15.06.2015.
Lista cu elevii inscrisi in program va fi afisata in data de 30.06.2015 la adresa de web: www.unitbv.ro/admitere2015.
Lista cu elevii beneficiari ai programului va fi afisata in data de 30.07.2015 la adresa de web: www.unitbv.ro/admitere2015.

Beneficii:

Studentii care vor beneficia de programul „UTV sustine performanta” vor fi sprijiniti pe parcursul primului an de studii in felul urmator:
  • Cazare gratuita in caminul studentesc in primul an
  • Masa gratuita la cantina universitatii in primul an (voucher de 9 lei/zi pentru masa)
  • Voucher pentru rechizite in valoare de 350 de lei.

Cum ma inscriu?

Inscrierea se poate face online aicisau prin posta trimitand documentele de inscriere la adresa: Brasov, Bdul Eroilor, Nr. 29, 500036, camera 107.

Documente necesare la inscriere:

  • Formular de inscriere
  • Doua scrisori de recomandare de la cadre didactice sau personalitati publice locale
  • Formularul „Planuri pentru viitor”.

Criterii de departajare:

Singurul criteriu de departajare a candidatilor inscrisi in program va fi media de admitere la facultate. Astfel, primii trei admisi din fiecare facultate a UTBv inscrisi in programul „UTB sustine performanta” vor beneficia de aceste burse pe perioada primului an de studii universitare.
Precizare:
Viitorii beneficiari ai programului UTB sustine performanta nu vor fi privati de celelalte drepturi si ajutoare conform legislatiei si a regulamentelor UTBv.
Gasiti aici formularele necesare inscrierii in program.
Foto: choicebcps.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00